GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

NOAH House

4 10kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Gerald & Sarina Van Engelen
m | Lat:S 33° 55' 41" Long: E 18° 24' 18" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
NOAH House is combineert elegantie en modern design met de oude Victoriaanse architectuur. Het gebouw is het woonhuis dat deel uit van een boerderij uit 1860, maar werd op originele wijze aangepast en omgevormd tot een luxeverblijf met een eigen café en prachtig terras in een rustige omgeving en toch dichtbij het drukke stadscentrum. De guesthouse met slechts tien unieke en minimalistisch ingerichte kamers, ligt aan de voet van de Tafelberg in de trendy, jonge buurt van Tamboerskloof aan de rand van het stadscentrum van Kaapstad. Kortom, NOAH House is nieuwe luxe voor een nieuwe generatie.
Kinderen:

- kinderen +12 welkom

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

Stad
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in