GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cradle Boutique Hotel

4 20kamers/units
Zuid-Afrika | Gauteng | Johannesburg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Malapa Motsetse Foundation
1463 m | Lat:S 25° 55' 3" Long: E 27° 50' 50" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Cradle Boutique Hotel ligt in de Cradle of Humankind of de Wieg de mensheid, de regio waar vermoedelijk de eerste mensachtigen rondliepen. Het gebied waar het hotel is gelegen is sinds 1999 beschermd als UNESCO werelderfgoedsite. Deze volledige Cradle of Humankind-site is 53.000 hectare groot met enkele belangrijke locaties waar nog dagelijks fossielen worden opgegraven. Naast het hoofdgebouw van het hotel ligt het Malapa museum waar je niet alleen het museum kan bezoeken, maar je ook effectief naar de opgravingen van de fossielen kan gaan zien. Je kan deze rondleiding, safari of wandeling met gids op voorhand vastleggen via het hotel.

Het domein waar het Cradle Boutique Hotel zicht bevindt en dat behoort tot het hotel is niet minder dan 7.000 hectare groot en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op het heuvelachtige landschap en de omliggende valleien van de Magaliesberg. In het hotel kan je naast een luxueus verblijf in de kamers genieten van een heerlijke maaltijd. Het restaurant heeft grote ramen en opent naar een ruim buitenterras waar het heerlijk genieten is van de adembenemende vergezichten. De verschillende soorten kamers en suites van het Cradle Boutique Hotel liggen verspreid op de heuvel boven en naast het hoofdgebouw en hebben elk een eigen terras met spectaculaire zichten. 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkGamedrive(s)ConferentieruimteCreditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieHaardrogerInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

WildBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in