GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lekkerwater Beach Lodge

7kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Bredasdorp Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Natural Selection
m | Lat:S 34° 27' 1" Long: E 20° 38' 4" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Lekkerwater Beach Lodge in De Hoop is gelegen in het oostelijke deel van het natuurreservaat De Hoop, op iets meer dan drie uur rijden van Kaapstad. De lodge, die pal naast een privaatstrand van zes kilometer ligt, was 'Camp David' voor ex-president FW de Klerk.

Lekkerwater (wat betekent 'de plaats van goed water') heeft zeven kamers, elk met een glorieus uitzicht over de oceaan en het strand. Een van de kamers is een familiekamer met een tweede loft kamer voor de kinderen. Elke kamer is perfect gepositioneerd voor een uniek uitzicht over de omgeving (grote ramen tot op de grond) en een kleine veranda buiten biedt de perfecte plek om te genieten van de magie. De kamers zijn geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van het reservaat en zijn aards en comfortabel. Een houtkachel neemt de kou weg in de winterochtenden en -avonden. Elke kamer heeft een eigen badkamer met binnendouche. Er is wifi beschikbaar in de kamer, maar gsm ontvangst is gelimiteerd in De Hoop reservaat.

In het hoofdgedeelte mag je dezelfde fantastische uitzichten verwachten en een omhullend terras waar je van kunt genieten. Een interactieve, open keuken ligt in het hart van de lodge en gasten kunnen dineren in familie-stijl, binnen of buiten, voeten-in-het-zand stijl, op het strand.

Niet alleen biedt de kustlijn een overvloed aan getijdepoelen om te verkennen, het is ook de allerbeste plaats ter wereld om walvissen te zien, alsook dolfijnen. Van juli tot en met november komen de Southern Right Whales (zuidelijk bultrugwalvis) naar hier en krijgen ze hun kalveren, wat voor gasten een hartverscheurend, spectaculair en onvergetelijk zicht oplevert.

Voor degenen die in staat zijn om zich los te rukken van de walvissen, zijn er ook talloze wandelingen door het glorieuze fynbos om van te genieten, onder leiding van een ervaren natuurkenner. Er is zelfs een zeldzame broedkolonie van gieren om naar op zoek te gaan!

Een verblijf bij deze lodge kan enkel geboekt worden voor 2 opeenvolgende nachten en er zijn vaste vertrekdagen waar je jezelf moet aan houden. Alle maaltijden, lokale dranken en activiteiten zijn alvast inbegrepen. Aangeboden activiteiten zijn onder andere begeleide wandelingen door het fynbosgebied, informatieve voordracht over de geschiedenis van dit gebied, een rit naar de Potberg mountains om de kolonie Kaapse gieren te zien, een marinewandeling langsheen de grotten en getijdepoelen waar je prachtige scholen gekleurde vissen kan zien, een wandeling langs de duinen met een drankje bij zonsondergang op de top van een zandkasteel en natuurlijk niet te vergeten, het zien van de walvissen tijdens het walvisseizoen

Welkom op het strand, waar het leven lekker is!

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- prijzen zijn inclusief alle maaltijden, lokale dranken, transfer van en naar de parking van de lodge (6 km) en alle dagelijkse activiteiten
- niet inbegrepen is de inkom voor De Hoop reservaat alsook premium dranken en fooien
- De poorten tot De Hoop Natuurreservaat sluiten om 16u, indien u tegen die tijd niet bent aangekomen, kan u het reservaat niet meer binnen.
- verplicht verblijf van 2 nachten met vaste vertrekdata elke 2de dag vanaf 15 april 2019

Aankomst en vertrektijden:
- aankomst bij de parking van de lodge om 14u en transfer terug naar de parking vanaf de lodge is om 10h30
- U moet De Hoop Natuurreservaat binnen rijden via de Potberg ingang
- De inkom voor het park (50 rand per persoon per nacht) dient cash betaald te worden aan het Potberg hek. Betaling per kaart is niet mogelijk, zorg er dus voor dat u cash geld hiervoor bij hebt. Inkomgelden kunnen zonder voorafgaandelijke verwittiging worden aangepast.
- indien u onderweg problemen ondervindt, kan u de lodge contacteren op 021-0075589

Kinderen:
- jonger dan 6 enkel op aanvraag
- tot en met 12 jaar aan 50%, indien ze een kamer met de ouders delen
- vanaf 13 jaar, vol tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardRolstoel vriendelijkDraadloos netwerk

In de kamers:

Open haardRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Bredasdorp (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in