GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hilltop Country Lodge

4 8kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Wilderness Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Hennie en Magda Schoeman
20.59 m | Lat:S 33° 59' 20" Long: E 22° 33' 9" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Hiltop Country Lodge is gelegen op een domein van liefst 12 hectare. Zonder enige twijfel is dit een stukje paradijs op aarde, zeker als je toekomt en je een overweldigend zicht krijgt over de Indische Oceaan, de Outeniqua bergen, de Kaaimansrivier, en het parelwitte strand van het charmante Wilderness. Dit is de Tuinroute op haar mooist! Er zijn nog slechts enkele unieke plekjes zoals deze. Dat geldt ook voor het charmante gastenhuis. Hoewel we persoonlijk vinden dat het eens toe is aan een opknapbeurt, of tenminste een beetje modernisering, toch heeft het iets. Ruime kamers, die charmant en smaakvol werden ingericht en echt wel een locatie om bij weg te dromen. Hiltop Country Lodge ligt bij Victoria Bay en van hieruit kan je perfect wandelingen ondernemen op het privaat grondgebied, of op het strand, of de nabijgelegen Outeniqua bergen. Het is tevens een unieke plek om, vanop afstand weliswaar, walvissen en dolfijnen te observeren. Wilderness, het hartje van de Tuinroute ligt niet eens gek ver weg. Wie van de golfsport houdt zal ook hier aan z'n trekken komen, want de regio is een golfersparadijs, maar ook andere sport- en natuurliefhebbers vinden hier hun gading. De vriendelijke en aangename service, en een heerlijk ontbijt krijgt u er zomaar bij. Sinds kort is er ook een familie unit (geen ontbijt inbegrepen, maar kan vooraf besproken worden) en is er ook een kamer die rolstoelvriendelijk is. Zeker een adresje om te onthouden bij en een bezoek aan de Tuinroute en/of het Garden Route Nationaal Park, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in