GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Cape Milner

57kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Extraordinary
56.74 m | Lat:S 33° 55' 39" Long: E 18° 24' 32" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
The Cape Milner is reeds jaren een begrip in Kaapstad, met 57 hotelkamers niet het grootste hotel, maar laat dit nu net bijdragen tot een aangename en persoonlijke sfeer. Dit boetiek hotel heeft een reputatie hoog te houden en dat merk je meteen bij aankomst door het vriendelijke ontvangst, excellente service en de mooie, moderne afwerking van de ruimtes. Ook de kamers voelen zeer ruim aan en zijn voorzien van warme tinten en texturen. Dankzij de fotografie van Kyle Mijlos worden de kamers nog eens extra geaccentueerd met zijn prachtige bijdrages over al het mooie dat Zuid-Afrika te bieden heeft. The Cape Milner kreeg recentelijk nog een opknapbeurt en mede dank zij binnenhuisarchitect Beth Murray waait er steeds een frisse wind doorheen het hotel en wordt er op toegezien dat hedendaags comfort en nieuwe trends opgevolgd worden. Alle kamers hebben het zicht over het Kaaps gebergte, zo ook op de beroemde Tafelberg. Ze zijn voorzien van een eigen badkamer, airconditioning, gratis draadloos internet (gelimiteerd tot 200 MB), koffie- en theefaciliteiten, satelliet televisie, haardroger, minibar en kluisje. In totaal zijn er 2 Executive Suites, 10 Luxury Suites (waarvan 6 met twee enkele bedden) en 45 Standard kamers (waarvan 23 met twee enkele bedden). The Cape Milner is ook een ideale plek om te genieten van elke maaltijd. Zo is er de zeer trendy Glass Lounge Cocktail and Tapas venue. Verder is er ook 2 on Milner, waar je kan genieten van een eerlijk ontbijt of avondmaal. Het menu is zowel lokaal als internationaal getint. Bij mooi weer is er ook nog de Cape Milner pergola, waar je kan genieten van een dagje aan het zwembad met een heerlijke cocktail en/of wat snacks. Parkeren kan onder dak en is gratis voor de hotelgasten, Verder is er ook een 24u receptiedienst, een gratis shuttlebus naar het centrum van de stad en/of het V&A Waterfront (tijdens de week tussen 8u en 17u). Het hotel heeft ook een eigen gym.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- min. 3 nachten tijdens de kerstvakantie

- tussen 3 en 9  februari (of de datums van de Mining Indaba): prijzen op aanvraag.

Kinderen:
- Standard kamers zijn enkel geschikt voor twee personen.
- Luxury kamers kunnen twee volwassenen en een kind van -12 jaar accommoderen.
- Suites kunnen twee volwassenen en twee kinderen -12 accommoderen.
- 0-11 jaar: verblijven gratis bij 1 of 2 volwassenen op de kamer en betalen enkel het ontbijt (190 rand/kind)
- Indien 1 kind de kamer deelt met 1 volwassene dan betaalt die het SGL-tarief.
- +12 jaar: volwassen tarief
- geen triple kamers beschikbaar

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in