GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Paternoster Lodge

4 7kamers/units
Zuid-Afrika | Westkust | Paternoster Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Tanya
15 m | Lat:S 32° 48' 34" Long: E 17° 53' 25" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Paternoster Lodge is zo een van die Westkust pareltjes waar je kan genieten in alle rust van een mooie locatie, een om van te watertanden 'Westkus' ontbijt of een avondmaal te nuttigen in het bejubelde visrestaurant met een prachtig 180 graden uitzicht over de Atlantische Oceaan. Deze 4 sterren lodge biedt zeven elegante, ruime kamers aan, telkens met eigen badkamer en allemaal met prachtig uitzicht op het lange zandstrand en de zee. Alle kamers hebben een tweepersoonsbed en in sommige van de kamers kunnen de bedden tot 2 aparte bedden worden aangepast. De kamers beschikken allen over vloerverwarming, ventilatoren, een minibar en televisie. Vier kamers kunnen tot drie personen op de kamer leggen. Bijvoorbeeld drie volwassenen of twee volwassenen en een kind. De Honeymoon Suite komt inclusief een flesje schuimwijn.
Opmerking: Kinderen verblijven gratis bij de ouders of voogd (0 tot 5 jaar). Vanaf 6 tot 12 jaar aan 280 rand

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in