GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kosi Forest Lodge

16kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Mkuze Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Isibindi Africa
41.99 m | Lat:S 27° 1' 43" Long: E 32° 47' 11" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Kosi Forest Lodge een unieke lodge gelegen in de ongerepte wildernis die deel uitmaakt van het iSimangaliso Wetland Park, sinds enkele jaren internationaal erkend als Werelderfgoed. De lodge biedt comfortabele accommodatie in de vorm van 16 suites, heeft een goede keuken en is geschikt voor een groot aantal strand- en duinactiviteiten. Je ontdekt deze unieke ecosystemen door middel van begeleide kano-, en boottochten op de verschillende meren. Je kan ook deelnemen aan boswandelingen of dag excursies naar de nabijgelegen stranden aan de Indische Oceaan. Ontdek een van Zuid-Afrika's beste eco-toeristische bestemmingen. Kosi Forest Lodge ligt in een prachtige gebied aan de oevers van Kosi Lake. De rieten bush suites zijn zorgvuldig gepositioneerd om gasten te voorzien van privacy en een intimiteit te midden de rustige omgeving. De romantische en-suite badkamers zijn in open lucht, waardoor de gasten een unieke ervaring beleven. De kamers staan op een houten terras met een prachtig ingerichte slaapkamer, balkon, kleedkamer en een apart bad en douche. De romantische en-suite badkamer is open lucht in een riet - ingesloten boma. De slaapkamers hebben een lage houten wand met klamboe en met volledige uitzicht op het omliggende bos. Kosi Forest Lodge is steeds populairder als bestemming voor een huwelijksreis geworden. De bruidssuite is volledig prive en maakt dat koppels de sereniteit van het omliggende bos ongestoord genieten. Gasten kunnen ontspannen in het zwembad met zijn onovertroffen uitzicht op Lake Shengeza. Een reuze Zoeloe Podberry boom is het brandpunt van het hoofdgebouw en leefruimte, eetkamer, alsook de bar. Deze geven uit op een groot houten terras rond de boom. Kosi Forest Lodge maakt volledig gebruik van het aangename klimaat in Maputuland. Maaltijden worden dan ook vrijwel altijd buiten geserveerd. Kaarsen zorgen 's avonds voor een warme, romantische sfeer die doet denken aan wilde Afrikaanse avonturen van lang geleden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Bij het tarief van de overnachting is inbegrepen alle maaltijden, thee en koffie, begeleid kanovaren, alsook de begeleide wandeling in Raffia Forest
- Isibindi Foundation Levy van 100 rand/pp (vanaf 08-24: 110 rand) per nacht is niet inbegrepen (kan vooraf bij boeking of ter plaatse betaald worden)
- Het kamp is bereikbaar met een gewone wagen. Het laatste stuk zal de wagen achter blijven en word je met een 4x4 tot bij de lodge gebracht, kostprijs 90 rand/pp (vanaf 08-24: 100 rand) 

- Voor wie geen 4x4 voertuig heeft, is een transfer voorzien vanaf het Total benzinestation in Manguzi en dit om 12.00 of 16.00 uur.  Deze transfer dient vooraf geboekt te worden. Het beste is dat je de lodge even belt als je in Hluhluwe of Jozini bent zodoende ze kunnen inschatten hoe lang je er nog over zal doen - Tel: 087-8085151 of  gsm: 082-8738874
- Tussen 15 december en 15 januari is een minimum van 3 nachten van toepassing
- Maximum 6 kinderen onder de 8 jaar in heel het kamp

Kinderen:
- 0-3 jaar: gratis als de kamer gedeeld wordt met twee volwassenen
- 4-12 jaar: 50% als de kamer gedeeld wordt met twee volwassenen
- 13-18 jaar: 75% als de kamer gedeeld wordt met twee volwassenen
- 1 volw + 1 kind 4-12 jaar:75%
- 1 volw + 1 kind 13-18 jaar: 100%
- 1 volw +2 kids 4-12 jaar: 50%
- 1 volw +2 kids 13-18 jaar: 75%
- Kosi Forest Lodge: Geen extra bed mogelijk op de kamer. Wel 2 familie suites beschikbaar

Park fees:

01/08/23 - 31/07/24:
- volw: 143 rand/verblijf
- kind: 70 rand/verblijf (4-12 jaar)
- eigen 4x4: 72 rand/verblijf

01/08/24 - 30/04/25:
- volw: 157 rand/verblijf
- kind: 77 rand/verblijf (4-12 jaar)
- eigen 4x4: 79 rand/verblijf

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in