GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sunrock Guesthouse

20kamers/units
Zuid-Afrika | Gauteng | Johannesburg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Arthur en Ina Johnson
1669.06 m | Lat:S 26° 6' 36" Long: E 28° 14' 0" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Wie op zoek is naar een gezellig gastenhuis, niet gek ver weg van OR Tambo International Airport, Johannesburg, is bij Sunrock Guesthouse zeker aan het goede adres. Dit gastenhuis telt 20 kamers en wordt persoonlijk beheerd door de eigenaars Arthur en Ina, samen met hun voltallige personeel. De persoonlijke aanpak staat garant voor excellente service en een warm onthaal. Het gastenhuis ligt in Kempton Park en met 4 kilometer van de luchthaven, maar ook vlak bij Festival Mall en East Rand Mall, zeer centraal om te starten met een verblijf in de regio. De twintig kamers zijn zeer ruim, vooral ook heel netjes, en mooi verzorgd. Elke kamer kan twee enkele bedden of een dubbel bed omvatten. Er zijn ook twee kamers die met elkaar kunnen verbonden worden zodat ze kunnen dienen als een familiekamer. Alle kamers hebben een eigen badkamer, televisie met satellietverbinding, gratis draadloos internet, alsook thee en koffie eilandje. naast een heerlijk ontbijt is er 's avonds ook een buffet waar gasten kunnen van genieten. Wie wil genieten van een drankje is er ook nog de gezellige bar en een leuke gazebo waar je kan luieren in je zetel, vlak bij het zwembad. Gratis transfers van en naar de luchthaven zijn een welgekomen bonus.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Inbegrepen in de prijs: overnachting, ontbijt, gratis WIFI en vervoer naar de luchthaven.


Kinderen 2024: 

- Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis
- Kinderen tussen 7 jaar en 12 jaar verblijven aan 50% van volwassen tarief
- Kinderen van 13 jaar verblijven aan volwassen tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Ideale ligging in de buurt van de luchthaven!

Greta Ferket & Patrick Pololet (01-07-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in