GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Phinda Rock Lodge

6kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Hluhluwe Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): andBeyond
36.75 m | Lat:S 27° 49' 31" Long: E 32° 18' 33" check-in: 12 tot 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Phinda Private Game Reserve omvat een indrukwekkende 23.000 hectare beschermd natuurgebied. Het is niet alleen de thuisbasis van Afrika's Big Five (leeuw,luipaard, olifant, buffel en neushoorn), maar ook van tal van andere diersoorten, evenals 415 vogelsoorten. Phinda telt niet minder dan zeven verschillende habitat en wordt vaak omschreven als 'Seven Worlds of Wonder'. Je vindt hier bossen, grasland, moerassen, bergketens, rivieren en pannen. Het gebied is niet eens gek ver weg van ongerepte stranden en spectaculaire koraalriffen in de Indische Oceaan, met andere woorden een ongeevenaarde combinatie van de bush en strand avonturen. Gasten mogen zich verwachten aan spectaculaire gamedrives in de weide natuur, onder begeleiding van zeer ervaren rangers en spoorzoekers. De meeste van hen zijn letterlijk in de bush opgegroeid en weten perfect waar en wat ze moeten gaan zoeken. Phinda Private Game Reserve is de thuisbasis van zes exclusieve &Beyond lodges, Mountain Lodge, Rock Lodge, Forest Lodge, Vlei Lodge, Zuka Lodge and Phinda Homestead. Phinda Rock Lodge is geleven op een heuvel met het zicht op Leopard Rock. De inrichting van deze lodge doet denken aan Mali. Er is gewerkt met veel warme kleuren en tinten en prachtige stoffen en materialen. De zes Suites zijn al even mooi en romantisch ingericht. Elke suite heeft een groot raam dat afgesloten wordt met prachtige houten panelen. Wanneer ze openen heb je een adembenemend zicht op de natuur, je terras en een eigen privaat 'plunge pool'. De badkamers zijn zeer ruim en beschikken tevens over een buitendouche. Zeker is 8, dat je bij Phina Rock Lodge het meest romantische bad met uitzicht gaat nemen. De meest geliefde plek van de lodge is bij de open haard in de gezellige lounge, maar het is ook gezellig vertoeven in de open boma met kampvuur, waar onder een prachtige sterrenhemel de heerlijkste maaltijden worden klaargemaakt. De activiteiten omvatten dagelijks twee gamedrives, een bush walk en seizoensgebonden ook een river cruise. Andere activiteiten die eveneens kunnen worden georganiseerd zijn onder andere Zoeloe Culturele trips, Beach Adventure, nachtelijke schildpadden trips, duiken, rhino tracking (te voet) en zwemmen met walvishaaien.
Opmerking: Vanwege de ligging zijn er geen kinderen onder de 12 jaar welkom. Gratis draadloos internet beschikbaar in de Suites, shop en receptie.

Fully Inclusive (FI): Omvat de prijs van de overnachting, drie maaltijden per dag, frisdrank, huiswijn, lokale sterke drank of bier (uitgezonderd champagne, cognacs, exclusieve wijnen, bekende buitenlandse merken), thee en koffie, snacks en drinks op de gamedrive, safari activiteiten, 1 uur natuurwandeling (mits beschikbaarheid), transfer van en naar de airstrip. Een eigen privaat voertuig kan geboekt worden, mits beschikbaarheid, prijs op aanvraag. Niet inbegrepen zijn de Conservation Fee (150 rand/pp/per verblijf).

Drones: Vliegen met drones voor commercieel, recreatief en/of prive gebruik in Phinda Game Reserve is niet toegestaan. Niet alleen ter bescherming van de privacy, maar ter bescherming van het wildleven en om stroperij tegen te gaan.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in