GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mosaic Lagoon lodge

5 5kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Stanford Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): General manager
m | Lat:S 34° 25' 13" Long: E 19° 22' 50" check-in: 15:00 tot 16:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Het Mosaic Private Sanctuary is gelegen tussen de lagune van Hermanus en het Walker Bay natuurreservaat, en wordt omgeven door een adembenemend landschap. Het verblijf heeft een panoramisch terras, een zwembad, en luxe accommodatie met gratis wifi.

Elke suite en elke (self-catering) cottage van het Mosaic Private Sanctuary komt uit op de tuin en is mooi ingericht en toont de stenen muren en andere rustieke accenten. Elk huisje en suite heeft een eigen terras of veranda, een zithoek of woonkamer met een open haard, en een eigen badkamer.
De self-catering cottages beschikken over een volledig uitgeruste keuken en mogelijkheden om zelf te barbecueën.

Het strand ligt op slechts 6 km van het Mosaic private sanctuary. Naast activiteiten zoals kajakken, wijnproeven, natuurwandelingen, Stand Up Paddle Boarding (SUPs) en quadbiken, die in de prijs zijn inbegrepen, is er ook een spa met verschillende massages en behandelingen op aanvraag.

Stanford ligt op 8 km afstand van de lodge, en het centrum van Hermanus op zo'n 32 km.

Opmerking: Alle maaltijden (ontbijt, lunch, vieruurtje en avondmaal), alsook huiswijn/plaatselijke bieren/aperitief/welkomstdrankje en ook 2 activiteiten per dag zoals, strandwandelingen, boottochten, quadbiken, Stand Up Paddle Boarding (SUPs), fietsen, natuurwandelingen zijn inbegrepen. Extra activiteiten op aanvraag.

Geen kinderen jonger dan 3. Een kind dat vergezeld is door een ouder betaalt volwassenentarief.

Het domein heeft ook self-catering cottages (17708) beschikbaar. Zwembad, kajakken, gebruik van de lagoon en wandelingen op het domein van 1000 hectaren, gratis internet zijn inbegrepen voor de self-catering cottages. Ontbijt, avondmaal en BBQ kunnen dagelijks worden geleverd aan de cottage mits deze een dag op voorhand worden aangevraagd.
Het Mosaic's Lagoon Cafe (lunch en bar) is open van woensdag tot en met zondag tussen 11 en 17 uur.

Wij herinneren u eraan dat Lagoon Lodge op 7,5 km van Stanford ligt - de weg naar de lodge is een onverharde weg. Het wordt op prijs gesteld als de gasten bellen als de aankomst na 16.00 uur is.

Minimumverblijf twee nachten in december en januari.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Stanford (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in