GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Four Rosmead

10kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Jade, Nadine en Sonja
94.84 m | Lat:S 33° 56' 15" Long: E 18° 24' 29" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Four Rosmead is een charmant gastenverblijf, gelegen aan de voet van Tafelberg, in de rustige buitenwijk Oranjezicht. Hier ben je in geen tijd in het centrum van Kaapstad, op de top van Tafelberg, het V&A Waterfront, de Kaapse wijnlanden, of Kaap de Goede Hoop en de Westkust. Dit boetiek hotel telt slechts 10 kamers en dat maakt dat persoonlijke aandacht en service hoog in de vaandel worden gedragen. De kamers zijn onderverdeeld in Deluxe en Luxury, maar je kan er van uit gaan dat alle kamers mooi verzorgd zijn, ruim en vann alle moderne comfort voorzien werden. Het hoofdgebouw dateert reeds uit 1903, maar werd recentelijk verbouwd om het een moderne toets te geven, maar dan wel eentje met behoudt van de rijke historische achtergrond. Dagelijks wordt een heerlijk ontbijt geserveerd en op verzoek kan ook een avondmaal geregeld worden, al zal je zoveel keus hebben aan goede horecazaken in de stad, dat je mogelijk liever buitenshuis gaat eten. De tuin is mooi verzorgd en er is een verwarmd zwembad met ligstoelen. Gasten kunnen gebruik maken van gratis draadloos internet over het ganse gebouw.
Opmerking: Geen kinderen jonger dan 12 jaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat TownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in