GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Elgin Guesthouse

3 4kamers/units
Zuid-Afrika | Drakensbergen | Underberg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Ian and Jeannine Bonsma
m | Lat:S 29° 45' 57" Long: E 29° 27' 39" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Elgin Guesthouse & Farm ligt in een weelderige vallei aan de voet van de zuidelijke Drakensbergen. Er zijn vier luxe kamers met eigen badkamer met uitzicht op de bergen en meren in de regio van Underberg. Geniet van warme gastvrijheid en een uitgebreid ontbijt met verse producten van de boerderij.

Dicht bij Himeville en Underberg en de spectaculaire Sani Pass, biedt Elgin Farm alle rust en schoonheid van het platteland, maar tegelijkertijd valt er heel wat te beleven zoals een 4x4-tocht naar Lesotho, paardrijden en mountainbiken, en kan je ook een bezoek brengen aan de rotsschilderingen in de buurt.

De zuidelijke Drakensberg maakt deel uit van het Ukhahlamba Drakensberg Park, dat op de Werelderfgoedlijst staat. Neem de tijd om te genieten van de sfeer van deze prachtige omgeving bij Elgin Bed & Breakfast.

In de zomer kan je buiten genieten van een uitgebreid ontbijt en in de winter in de gezellige ontbijtruimte. Gasten kunnen samenkomen om te genieten van een drankje met gastheren Jeannine en Ian in de gracieuze lounge; diner wordt op verzoek geserveerd.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Open haardZwembadDraadloos netwerkBraaiCreditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

RookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBerg(en)
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Underberg (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in