GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cellars Hohenhort

5 53kamers/units
Zuid-Afrika | Schiereiland | Constantia Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Relais Chateau
76.84 m | Lat:S 34° 0' 9" Long: E 18° 26' 4" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Cellars Hohenhort is gesitueerd in het hartje van de Constantia vallei, een oase van rust en kalmte. De prachtige restauratie van de uit de 18e eeuw daterende wijnkelder Klaasenbosch en het schitterende herenhuis, Hohenort maken dit hotel tot een van de meest geliefde verblijfplaatsen in de Kaap. Deze Relais & Chateau telt 53 luxe kamers, met adembenemend zicht op de 3,5 hectare beroemde tuin en het Tafelgebergte, dat nota bene deel uitmaakt van het Tafelberg Nationaal Park. Er zijn twee zwembaden, een verwarmde pool, een tennisbaan en een golfoefenterrein. Tevens bevindt zich op het domein ook een Spa en een eigen kapsalon. Cellars Hohenhort is verder zeer gekend voor haar uitstekende keuken, die prijs/kwaliteit zeker goed zit. Internationale chefs toveren hier de mooiste gerechten op tafel, vergezeld van de beste wijnen uit de streek. De wijnkaart is een van de meest gerenommeerde van het land. Gasten kunnen dineren in The Green House restaurant, dat door een internationale vakjury reeds meerdere malen bekroond werd als 'Beste Restaurant' van Afrika en ver daar buiten. Cellars Hohenhort is in alle aspecten een buitenbeentje, maar dan in de positieve zin. Hoewel niet het meest voordelige hotel, mag toch gesteld worden dat je er heel wat voor in de plaats krijgt, kortom een adresje om te onthouden!
Opmerking: BAR (best available rates) kunnen van toepassing zijn. Controleer best vooraf het juiste tarief.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in badSauna

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Constantia (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in