GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sabi Sabi

5 46kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Krugerpark Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Zama Dladla
379.13 m | Lat:S 24° 55' 41" Long: E 31° 28' 47" check-in: 14:00 tot 15:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Sabi Sabi, een van de oudste, maar ook meest luxueuze lodges ondergebracht binnen het grotere Sabi Sand Game Reserve. Sabi Sand, ook wel gekend als 'het neusje van de zalm' op het vlak van fauna en flora, heeft haar grenzen met het wereldberoemde Kruger Nationaal Park, maar dan wel zonder omheining, waardoor de dieren vrij kunnen bewegen tussen beide gebieden. Wild observeren gebeurt hier met heel veel enthousiasme en precisie. De belangrijkste focus, het waarnemen van alle Big Five (leeuw luipaard, buffel, neushoorn en olifant), maar ook heel wat ander wild. De grote katten zijn er in overvloed. Zelfs luipaard wordt hier meerdere keren waargenomen, vaak vanop hele korte afstand. Sabi Sabi was een van de eerste lodges in Sabi Sands en biedt een exclusief 5 sterren accommodatie aan, met uitstekende service, een vriendelijk onthaal, een heerlijke keuken en een locatie om u tegen te zeggen. Sabi Sabi telt 4 zeer verschillende lodges om uit te kiezen met thema's varierend van traditioneel tot koloniaal, of wat dacht u van avant-garde en eigentijds. Sabi Sabi is de eigenaar van een groot deel van het Sabi Sands en dat maakt een groot verschil ten opzichte van de andere privaat lodges die hier gelegen zijn. Waarom zal u denken, wel het antwoord is te zoeken bij de vrijheid van het wild en dito rangers om in een grote concessie te mogen bewegen. Hoe groter de concessie, hoe meer de kans dat je heel wat wild zal kunnen observeren en fotograferen. De rangers staan permanent met elkaar in verbinding en kennen de locaties door en door, waardoor het voor hen, en u als bezoeker alleen maar spannender wordt om de wilde dieren van heel dicht bij te spotten.

Bush Lodge

Reeds tientallen jaren is Bush Lodge het vlaggenschip van Sabi Sabi, beroemd voor haar zeer warme, levendige en legendarische gastvrijheid. Een favoriet onder reizigers op zoek naar luxe safari. Bush Lodge 's charme is vanaf het begin duidelijk. Hier kunt u genieten van compromisloze hoogwaardige service, efficiëntie en persoonlijke aandacht. Elk van de 25 ruime, van airconditioning voorziene suites, met rieten dak, zijn prachtig ingericht met etnische toetsen in overeenstemming met de bushveld. De en-suite badkamers zijn voorzien van een al-fresco, glazen indoor douche en hebben een prachtig uitzicht op de bush.

De lodge zelfs heeft een groot terras, de ideale setting om te ontspannen na of tijdens het spotten van wild, vogels te observeren of af te koelen in een van de zwembaden. Maaltijden, waaronder die in de open boma onder een heldere sterrenhemel, worden ingeluid door de kudu hoorn. De Mandleve Suite is een ultra luxe suite, perfect voor honeymooners. Deze mooie ruime suite beschikt over een open woonkamer en prachtige badkamer met buitendouche, een eigen zwembad, prive safari ervaring en optioneel in-room dining voor wie gesteld is op privacy.

Litle Bush Lodge

Litle Bush Lodge is genesteld in de schaduw inheemse bomen aan de oevers van de Msuthlu rivier. Het is de nieuwste toevoeging aan de Sabi Sabi collectie. Little Bush Camp biedt luxe accommodatie voor familie, vrienden of kleine groepen. Dit kamp biedt een ongeëvenaarde intimiteit en zorgt voor de nodige rust en afzondering. De lodge telt zes luxe suites, elk met een eigen uitkijkplatform en een verwarmd bubbelbad met uitzicht op de rivierbedding. Deze zijn ingericht in hedendaagse Afrikaanse stijl, compleet met luxe meubels, een complete en-suite badkamer, binnen-en buitendouches en airconditioning. Romantische muskietennetten gedrapeerd over de comfortabele bedden en mooie houten afwerkingen maken dit tot een uniek, exclusief safari uitje. Heerlijke diners vinden bij mooi weer buiten plaats onder de verlichte bomen en zijn bij iedereen zeer geliefd.

Earth Lodge

Earth Lodge symboliseert een nieuw tijdperk in luxe safari lodges. Deze lodge werd bijna onzichtbaar in het landschap verwerkt. De lodge maakt gebruik van textuur, licht en ruimte en wordt beschreven als de meest milieuvriendelijke lodge in Afrika. Earth Lodge is iets heel aparts, een verborgen gang leidt je naar beneden op een reis naar een unieke en onvergetelijke ervaring. De onverwachte ingang opent naar een panorama van ononderbroken bushveld. Zoals in de natuur is hier alles in harmonie en heb je bij aankomst meteen een gevoel van rust. De lodge telt 13 luxe suites, waaronder de Amber Presidential Suite. Earth Lodge breekt met de traditionele Afrikaanse bush lodge stijl, en is een ​​meesterwerk van artisticiteit en innovatie. Elk van de suites in dit luxe lodge beschikt over individueel ontworpen meubilair, een eigen zwembad, en-suite glazen badkamer en binnen-en buitendouche. De natuurlijke houten sculpturen van gerenommeerde Zuid- Afrikaanse kunstenaar Geoffrey Armstrong voegt een krachtige magie toe aan het geheel. De Amber Suite is een glorieuze viering van royale afmetingen, luxe en ruimte. Deze suite heeft een eigen stoombad, studie en keuken.

De outdoor boma heeft muren gebeeldhouwd uit boomwortels die stuk voor stuk werden opgestapeld. Een indoor en outdoor eethoek, met uitzicht op een waterpoel en oneindig bushveld, een afgelegen bibliotheek, kunstgalerie, meditatietuin en een ondergrondse wijnkelder (met een collectie van meer dan 6.000 flessen zeldzame wijnen) dragen bij aan het geheel. Wie wil ontsnappen van al het safari gedoe, kan dit in de Amani Spa bij Earth Lodge en genieten van tal van behandelingen en massages. De sportfaciliteiten van Earth Lodge bieden cardio-apparatuur met ook hier prachtig uitzicht richting de bush.

Selati

Selati Camp is het oudste kamp, maar ook het meest bekroonde. Sabi Sabi intieme all-suite Selati Camp is de meest onvergetelijke van alle Afrikaanse ervaringen . Het biedt de perfecte accommodatie voor reizigers op zoek naar een romantische luxe safari lodge in Zuid-Afrika. Selati is ingericht met een historisch spoorlijnthema en kent authentieke koloniale charme in de bush. Oorspronkelijk gemaakt zonder elektriciteitvoorzieningen om zo de unieke sfeer te behouden. Die tijd is echter voorbij en vandaag de dag heeft Selati Camp plafondventilatoren, airconditioning en alle toeters en bellen te verwachten van een luxe safari lodge. Nachten in Selati zijn rustig , intiem en in het bezit van een zeldzame magie. Onder de spectaculaire overkapping van de zuidelijke nachthemel is het kamp nog steeds romantisch verlicht door de zachte flikkering van olielampen en lantaarns. Deze exclusieve lodge bestaat uit acht weelderige suites onder rieten dak, elk met een complete badkamer en een eigen buitendouche genesteld onder majestueuze inheemse bomen. De keuken is van wereldklasse en de maaltijden worden geserveerd op een houten rieten dek, gebouwd naast de Msuthlu rivierbedding, of in de traditionele boma. De Ivory Presidential Suite is het paradepaardje van dit kamp, favoriet onder koningen en koninginnen. Deze biedt koloniale grandeur in de vorm van origineel antiek, een gedrapeerd hemelbed, een eigen terras en open haard. De prachtige en-suite badkamer, compleet met Perzisch tapijt en antieke chaise-lounge, beschikt ook over een eigen zwembad. De aparte kleedkamer is voorzien van een antieke kast en bijpassende kaptafel. De Lourenco Marques Suite is een must voor wie op huwelijksreis is, of voor de romantische zielen. Of het nu de geurige bloemblaadjes, gestrooid op het beddengoed, of de kaarsen die de badkamer verlichten op terugkeer van de avondsafari, een verblijf in deze romantische suite zal voor altijd herinnerd worden.

Opmerking: Tussen 20/12 en 10/01 is er geen single tarief, en geldt er uitsluitend een kamertarief. 
Prijs van de overnachting is inclusief alle maaltijden, twee gamedrives onder begeleiding van een ranger/spoorzoeker en een bush-wandeling.

Exclusief gebruik van een Land Rover: Gasten die een privé-ranger/-voertuig wensen, kunnen dit op voorhand aanvragen (enkel mits beschikbaarheid). Tijdens het hoogseizoen kan dit enkel als het gaat om acht deelnemers in een voertuig. Voor Bush Lodge geldt steeds minimum acht deelnemers, voor Little Bush Camp, Selati en Earth Lodge, minimum 6 deelnemers. Vooraf boeken is dus noodzakelijk.

Kinderen: Deze zijn welkom in Bush Lodge.
Tot drie jaar gratis bij de ouders.
tot 12 jaar: aan kindertarief, kamer delend met 1 of 2 volwassenen.

Onder de 6 jaar mag er niet deelgenomen worden aan de gamedrives.
Kinderen van 3 tot 6 mogen wel met hun ouders mee in een exclusief voertuig mits beschikbaarheid.
Babysitters zijn beschikbaar.

Elefun Center voor kinderen van 4 tot 12.

Conservation levy van 220 rand/pp per nacht ter plekke bij de lodge te betalen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyBraaiGamedrive(s)Baby vriendelijkParkeerplaatsDeken

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in badSpa

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in