GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Abangane Guest Lodge

4 10kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Hazyview Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Magrit en Joe
547.85 m | Lat:S 25° 2' 53" Long: E 31° 6' 28" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Abangane Guest Lodge is gelegen op een domein van 22 hectare langsheen de Sabie Road nabij Hazyview. Deze charmante lodge is omringd door een prachtige natuur en is een oase van rust. Vanuit de tropische tuin heb je prachtige vergezichten over de vallei en de bergen. De buren hebben een wildtuin en dat maakt dat je bij het opkomen van de zon zebra, impala of giraf kan zien genieten van de eerste zonnestralen. Het prachtige zwembad in de tuin heeft een grote aantrekkingskracht, zeker als je weet dat het water ook verwarmd wordt. 's Avonds worden lantaarns aangestoken zodat er een extra klemtoon wordt gelegd op de romantiek en de gezelligheid.

Het grote voordeel van de lodge is ook dat je in geen tijd op weg bent naar de beroemde Panoramaroute, en al helemaal niet ver weg van het wereldberoemde Kruger Nationaal Park.

In totaal telt het gastenhuis 10 kamers, waarvan vijf standaard kamers, 1 Honeymoon en 4 Luxury. Het hoofdgebouw telt vijf ruime standaard kamers, die meteen uitgeven op een eigen patio. Ze hebben allemaal een eigen zithoek en twin bedden met klamboe. De Honeymoon Suite heeft airconditioning en is eveneens zeer ruim. Tevens heeft deze kamer een eigen badkamer met douche en met ligbad. In de kamer is er ook een televisie, koffie- en thee-eilandje, minibar, complementaire sherry, kluisje en een eigen leefruimte. Ook de vier Luxury kamers zijn zeer ruim en voorzien van airconditioning en gelijkaardige faciliteiten als de bruidssuite. Gratis draadloos internet is er voor alle gasten.

In Hazyview bestaat de mogelijkheid om verschillende activiteiten te ondernemen. Let wel dat je deze best vooraf boekt om beschikbaarheid te garanderen. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden en prijzen. Zo is er onder andere quadbike (1u, 2u of 4u), raften (2.5u), tubing (2.5u), paardrijden (1u, 2u halve dag), paintball (1u), zipline, boogschieten (1/2u, 1u) en abseilen (4u) mogelijk. Wie zelf niet op eigen houtje het Kruger Nationaal Park wil ontdekken, kan begeleid worden door een ervaren gids per 4x4 voertuig, maar ook dit dient vooraf gereserveerd te worden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND januari 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Tijdens feestdagen, vakanties, of lange weekends is een minimum van twee nachten noodzakelijk. Informeer voor die periodes naar de speciale prijzen. Kinderen +12 welkom.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Prachtig domein en uitzicht. Uitgebreide info ivm bezienswaardigheden door de gastvrouw. Uiterst behulpzaam tijdens onze eerste dagen in Zuid-Afrika!

Pieter Aerts en Melanie Van Reeth (25-10-2019)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in