GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Grootbos Nature Reserve

5 27kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Gansbaai Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Michael Lutzeyer
213.5 m | Lat:S 34° 32' 22" Long: E 19° 24' 47" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Op zowat 160 kilometer van Kaapstad ligt langs de Atlantische Oceaan Grootbos Nature Reserve, een 1.700 hectare domein met fynbos (protea, erica, riet en vetplanten) op de heuvels net boven Walker Bay met een adembenemend uitzicht op de duinen, de oceaan en het Kaapse schiereiland. Een overweldigend gevoel van vrede en rust is het eerste wat gasten ervaren wanneer ze toekomen in deze exclusieve lodge. Met wat geluk zie je hier kleine antilopensoorten, stekelvarkens, grijze duikers en de lynx. Op alle vlak is Grootbos een ervaring apart. De kamers zijn stuk voor stuk modern, mooi en met veel oog voor detail ingericht, en hebben een adembenemend zicht over de baai. Logeren in deze lodge betekent genieten van een 5-sterren luxe accommodatie waarbij een 5-gangen gastronomisch diner is inbegrepen, net als een ontbijtbuffet met volledig Engels ontbijt menu en lichte lunch. Verder zullen gespecialiseerde gidsen je vergezellen op alle activiteiten, denk maar aan paardrijden (voor alle niveaus), fynbos natuurtochten en wandelingen, het observeren van walvissen vanop het land (tussen juni en december), strand picknick met hapjes terwijl je geniet van een mooie zonsondergang, excursies naar oude archeologische sites en grotten. Ook de transfers van en naar alle activiteiten zijn inbegrepen net als vers fruit en bloemen op de kamer bij aankomst. Stuk voor stuk elementen die je verblijf in het Grootbos Nature Reserve onvergetelijk zullen maken.
Opmerkingen: Kinderen jonger dan 4 jaar verblijven gratis bij de ouders op de kamer. Kindertarief is geldig voor kinderen tussen 4 en 10 jaar, vanaf 11 tot 16 jaar (3e persoontarief). Kinderen ouder dan 16 jaar betalen het volledige volwassenetarief.
Kinderen van alle leeftijden zijn welkom bij de Garden Lodge.
Forest lodge accepteert kinderen ouder dan 12 jaar.
In de Garden Lodge zijn de one-bedroom luxury suites bestemd voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen (jonger dan 10) op een slaapzetel of 1 kind vanaf 10 jaar op de slaapzetel in de lounge.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadGolfBerg(en) Natuurreservaat TownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in