GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mjejane River Lodge

18kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Komatipoort Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): An African Anthology
688 m | Lat:S 25° 22' 46" Long: E 31° 43' 8" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Mjejane River Lodge is gelegen aan het beroemde Kruger Nationaal Park, met alleen de Crocodile rivier die de twee natuurgebieden van elkaar scheiden. Dit natuurgebied is de thuis van de zogenaamde Big Five (neushoorn, leeuw, luipaard, buffel en olifant), maar ook tal van andere diersoorten. De lodge ligt op 450 km van Johannesburg en slechts 100 km van Mbombela (Nelspruit). Het is vrij gemakkelijk toegankelijk via de vlotte snelweg vanuit Johannesburg. Liefst 11 km lang is de lodge met de oevers van de Crocodile rivier verbonden, en het natuurreservaat is verbonden met het Kruger Nationaal Park via een private overgang over de rivier. Hierdoor hebben ze een directe toegang tot een netwerk van zand- en geasfalteerde wegen in het park. Gamedrives vinden zowel plaats in het Kruger Nationaal Park (in de ochtend), alsook in het Mjejane reservaat (namiddag). Alle kamers hebben een eigen badkamer en beschikken onder andere over airconditioning, een haardroger, koffie en thee eilandje en minibar. De Luxury kamers hebben televisie. Alle kamers hebben ook een eigen patio van waar je een prachtig zicht hebt op de Crocodile rivier. Gratis draadloos internet is beschikbaar in de gemeenschappelijke leefruimte. De lodge heeft een eigen restaurant met boma, een zwembad en tevens ook een observatie dek van waar je de dieren kan waarnemen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND mei 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Prijs van de overnachting is inclusief alle maaltijden en twee gamedrives per dag.
- De conservation fee voor het Kruger nationaal park is niet inbegrepen.
Kinderen:
- Kinderen tot 12 jaar kunnen mee op de (standard) kamer van twee volwassenen. Er is slecht een gelimiteerd aantal extra bedden beschikbaar. Gelieve vooraf de beschikbaarheid na te vragen. 
- Max 1 kind in de standaard kamers en 2 kinderen in de familiekamer met tussendeur.
- 0-5 jaar: gratis op de kamer met twee volwassenen. 
- 6-12 jaar: Aan kindertarief, met een minimum van twee volwassenen op de kamer of in een familie kamer
- +12 jaar: Worden beschouwd als volwassenen en betalen het volledige tarief. Geen derde persoon op de kamer mogelijk
- Kinderen onder 6 jaar mogen niet mee op safari, tussen 6 en 12 jaar enkel met toestemming van het management
- indien 1 volwassene de kamer deelt met kinderen, betaalt de volwassene het single tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in