GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Thanda Safari

5 13kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Hluhluwe Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): reservations
128.29 m | Lat:S 27° 37' 4" Long: E 32° 2' 2" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Thanda, wat 'liefde' betekent in Zoeloe, is een uitdrukking van de magische combinatie van de machtige Zoeloe cultuur en de natuur. Ontdek terug romantiek in een van de luxueuze bush villa's of word een met de natuur in een tentenkamp in koloniale stijl. Maak kennis met een overvloed van Afrikaans wild zoals leeuwen, neushoorns, olifanten, buffels en luipaarden.
Laat je zalig verwennen in een van de voortreffelijkste bush spa's of voel een adrenaline opstoot bij een duik met de haaien in de nabij gelegen warme Indische Oceaan. Word gefascineerd door een voorstelling van de oude Zoeloe-rituelen, gebracht door Zoeloe-krijgers, die u laten mee proeven van een krachtige natie met diep gewortelde tradities.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
Prijzen zijn inclusief:
- Thanda safari Lodge: Luxe accommodatie inclusief alle maaltijden en geselecteerde drankjes (frisdrank, huiswijn, lokale sterke drank en bier), minibar in de kamer, wifi en wasserijdienst. ook 2 game drives /dag zijn inbegrepen. Er is tevens 1 prive diner in de boma inbegrepen indien u min. 4 nachten verblijft.
- Thanda tented camp: Accommodatie in luxe tenten inclusief alle maaltijden, thee, koffie, fruitsap en water bij de maaltijden. Frisdranken zijn heel de dag verkrijgbaar alsook geselecteerde lokale dranken, twee gamedrives per dag- deze zijn inbegrepen.
- Minimumverblijf in piekseizoen (kerstvakantie)
- Transfer Phinda Airstrip is gratis, van de luchthavens tegen tarief, afhankelijk van het aantal inzittenden. 

- Conservation fee van 250 rand per persoon per verblijf is niet inbegrepen

Kinderen:
Tentenkamp: Kinderen +6 welkom. Kinderen van 6 tot 16 jaar aan kindertarief . Max 1 kind bij 2 volwassenen op de kamer
- Lodge: alle leeftijden welkom. Kinderen van 0-2j verblijven gratis bij 2 volwassenen op de kamer. Kinderen van 2 tot 16 jaar aan kindertarief. Max 2 kinderen bij 2 volwassenen op de kamer.
- game drives: geen kinderen - 3 jaar toegelaten. Kinderen 3-6 jaar mogen deelnemen indien er een privé-voertuig wordt geboekt.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangGamedrive(s)Baby vriendelijk

In de kamers:

AirconditioningVentilatorOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in badJacuzzi

In de omgeving:

StrandWildBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in