GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Xanadu Guest Villa

5 6kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Wilderness Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Albert en Tersia Hoffman
14.66 m | Lat:S 33° 59' 47" Long: E 22° 35' 43" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Xanadu Guest Villa is gelegen op een zeer unieke locatie, vlak aan het strand met de Indische Oceaan als achtergrond. Deze luxe villa is zeer centraal gelegen om de unieke, rijk aan fauna en flora, omgeving te ontdekken. Badplaatsen als Knysna en Plettenberg Baai liggen niet ver af zodat een bezoek aan het hart van de Tuinroute geheel compleet wordt. Albert en Tersia zijn super lieve uitbaters van Xanadu en zorgen er steeds voor dat het hun gasten aan niets ontbreekt. Een uitgebreid ontbijt buffet is daar een mooi voorbeeld van, net als de aanvullende service en informatie die door hen wordt verschaft. Het gastenverblijf omvat 6 luxe kamers welke zeer ruim en comfortabel werden ingericht. Enkele van hen hebben zicht op het strand en de Indische Oceaan en er is zelfs een suite met eigen prive terras en jacuzzi. Alle kamers werden standaard uitgerust met airconditioning, satelliet televisie, dvd-speler, minibar, kluisje en een koffie en thee eilandje. De badkamers zijn ruim en al dan niet met douche en/of ligbad. Nog een pluspunt is het dorpje Wilderness, letterlijk bij het strand en de Indische Oceaan gelegen, alsook Rondevlei, een meer dat gevoed wordt door de zee en rivierwater en dat aan de rand van een inheems exotisch woud gelegen is. Ideaal dus voor actieve bezoekers die graag wandelen, fietsen, of tal van andere activiteiten willen ondernemen. Enkele goede restaurants liggen op wandelafstand.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in badJacuzzi

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

fantastisch guesthouse aan het strand;mooi zandstrand,alleen redelijk veel wind voor de geleende paraplu;waaide steeds weg

Jan en Reinilde Fraeyman (08-04-2017)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in