GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Molopo Lodge

32kamers/units
Zuid-Afrika | Kalahari | Upington Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Elmien
849 m | Lat:S 26° 55' 53" Long: E 20° 39' 42" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
De Molopo Kalahari Lodge, vernoemd naar de huidige droge rivier de Molopo, is gelegen in het gebied bekend als de Green Kalahari, 200 kilometer ten noorden van Upington, 5 km van de grens met Botswana en 60 km van het wereldberoemde Kgalagadi Transfrontier Park. Een spreekwoordelijke oase in dit semi-woestijn gebied. De lodge beschikt over stijlvolle accommodatie met airconditioning en veel aandacht voor detail en brengt de natuur direct bij uw slaapkamer. Ervaar de echte Kalahari door na een heerlijk 'Springbok' ontbijt vroeg in de ochtend te gaan wandelen of later op de dag te genieten van een gamedrive onder begeleiding van een ervaren ranger, of een zonsondergang cruise. Na een lange dag is het ook fijn om te genieten en wat af te koelen bij het zwembad.
DAGBEZOEKERS KGALAGADI NATIONAL PARK: Bij een dagbezoek aan Kgalagadi Transfrontier park is het belangrijk om je bezoek op voorhand vast leggen, want slechts 20 voertuigen per dag mogen het park binnen voor een dagbezoek. Dagbezoekers die het park willen bezoeken, worden aangeraden om goed op voorhand het bezoek vast te leggen door Twee Rivieren camp te contacteren via + 27 (0) 54 561 2000 of per email via [email protected]. U zal dan een bevestiging ontvangen per email, welke u op de dag van het bezoek dient mee te nemen. Betaling gebeurt bij het binnen gaan van het park. Let wel dat je met deze quota geen rekening hoeft te houden wanneer je een overnachting vastlegt in het park. Het gaat hier uitsluitend over dagbezoekers.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadBraai

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbod

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in