GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Yellow Aloe

4 9kamers/units
Zuid-Afrika | Cederbergen | Clanwilliam Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Anelia van Zyl
88.05 m | Lat:S 32° 10' 50" Long: E 18° 53' 38" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Yellow Aloe gastenhuis is gelegen in het hart van het historische Clanwilliam een biedt uitzicht op de prachtige Cederberg. Het mag de ideale uitvalsbasis genoemd worden voor natuurliefhebbers die het gebergte willen intrekken. Heel wat bezienswaardigheden zoals historische rotstekeningen, rooibos plantages, Clanwilliam dam en unieke wandelgebieden maken dit tot een topbestemming.

Yellow Aloe straalt charme uit, net zoals de lieve gastvrouw Anelia, die zeer bezorgd is voor haar gasten. Begin de dag met een ontbijt in de tuin of neem een picknick mee voor tijdens het wandelen. Niet van plan ver weg te gaan, dan kan je relaxen bij het zwembad of genieten van een goed boek.

De kamers zijn zeer smaakvol ingericht en zijn alle voorzien van airconditioning. Internet faciliteit beschikbaar op aanvraag.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen:
- Een derde persoon mogelijk in de Yellow Aloe Family Room .
- Kinderen kunnen niet verblijven in de Compact Family Rooms, in andere kamers zijn kinderen onder 3 jaar gratis in het bed van de ouders, kinderen van 3 tot 10 jaar aan kindertarief in de kamer van de ouders.
- In het hoogseizoen (december tot januari en augustus tot  september) geldt een minimum verblijf van 2 nachten. 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in