GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mhondoro Lodge

5 7kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Vaalwater Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Frank en Myriam Vogel
1366.31 m | Lat:S 24° 16' 22" Long: E 27° 52' 50" check-in: 12:30 tot 13:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Mhondoro Game Lodge is gelegen in het hart van het prachtige, malariavrije Welgevonden Game Reserve en biedt de perfecte toevluchtsoord voor de hedendaagse reizigers. De lodge biedt luxe vijf sterren accommodatie in combinatie met een ontspannen en gezellige sfeer. Deze lodge is slechts een korte 2,5 uur rijden van Johannesburg. Het hoofdgebouw is het kloppend hart van Mhondoro Game Lodge. De stijl is 'Afrika ontmoet Europa', met andere woorden, modern comfort met een Afrikaanse twist. Er is vooral ook met veel licht en openheid gewerkt zodat gasten het gevoel krijgen dat ze een zijn met de natuur. Een houten dek, met zicht op de waterput, of de gezellige zetels bij de open haard, de goedgevulde bar, of het zwembad, het zijn allemaal gezellige locaties om te vertoeven. Onder de andere faciliteiten behoren ook een fitnessruimte, infrarood sauna en een verwarmd zwembad. Maaltijden worden bij mooi weer 's avonds geserveerd in de open boma bij het kampvuur, onder een schitterende sterrenhemel. Vanuit de lodge is er ook een unieke tunnel van 65 meter voorzien die je tot bij een uitkijkpunt brengt vlak bij de waterput. Op enig moment van de dag kan je hier dieren van dichtbij observeren. Aansluitend aan het hoofdgebouw is er ook de Massage Suite, waar tal van gelaats- en lichaamsverzorgingsproducten worden aangeboden, net als massages. Ook hier is een houten dek voorzien met het zicht op de waterput. De keuken van Mhondoro is meer dan uitstekend. Sterker nog, ze zijn er in geslaagd om als een van de weinige privaat wilddomeinen een schitterende keuken neer te zetten, waarbij je alleen maar kan genieten van de fijnste gerechten. Zelfs de snacks op de gamedrive zijn om het water in de mond te doen krijgen.

Er zijn twee Deluxe Suites waar twee personen kunnen in slapen, verder is er ook een Honeymoon Suite, perfect geschikt voor de romantische zielen en een beetje afgezonderd van de lodge voor de ideale privacy. Dan is er ook nog de Executive Suite, die geschikt is voor vier personen, met nota bene ook twee badkamers. Het leuke van deze kamer is dat het ook een eigen leefruimte heeft met open haard. De Familie Suite is eveneens geschikt voor vier, met dat verschil dat het een gedeelde badkamer heeft. Wie met een grote groep vrienden of familie komt, kan gebruik maken van de Villa. Goed voor zes personen, met een master suite en twee aparte kamers, alle met eigen badkamer. Alle kamers komen met airconditioning en een plafondventilator, net als een minibar, een Nespresso koffiemachine, thee station, huisgemaakte koekjes, elektronisch kluisje, open haard op gas, een eigen privaat dek en sommige ook met een plunge pool. Er is gratis draadloos internet in het hoofdgebouw en de Villa.

De gamedrives in het Welgevonden Game Reserve zijn uitstekend en de kans is groot dat je buiten tal van andere diersoorten ook de Big Five zal zien (neushoorn, buffel, leeuw, luipaard en olifant) zal zien. De gamedrives vinden vroeg in de ochtend en in de late namiddag plaats. 's Ochtends wordt onderweg koffie voorzien en in de namiddag is het tijd voor een sundowner met drankjes en snacks. Alle gamedrives worden uitgevoerd in een open 4x4 voertuig, onder de begeleiding van een ervaren ranger/tracker. Zij brengen u tot dicht bij de dieren. Er vinden vanuit Mhondoro Game Lodge ook voetsafaris plaats. Hierbij gaat de ranger ervoor zorgen dat je op een veilige manier met dieren in contact komt en je ook alles te weten komt over allerhande plantensoorten, sporen en alle geheimen van de bush.

Opmerking:
- Prijzen zijn inclusief alle maaltijden, koffie en thee, geselecteerde lokale dranken, snacks en twee activiteiten (gamedrive en/of voetsafari) per dag 
- de transfer vanaf Welgevonden Main Gate om 12:30u a 13u is inbegrepen. Indien u op een ander tijdstip wenst opgehaald te worden, is een tarief van 1000 rand per voertuig van toepassing (dit kan tevens een invloed hebben op de activiteiten van uzelf en anderen). Zorg ervoor dat u zeker tussen 12u30 en 13u bij Main gate bent voor de transfer naar Mhondoro. Op de dag van vertrek wordt u vanuit de lodge om 11u terug naar Main gate gebracht.
- Conservation Fee Welgevonden niet inbegrepen en betaalbaar in de lodge bij het uitchecken: 195 rand/persoon/dag.
- Tussen 16/12 en 10/1 geldt een minimum van 3 nachten.
- Vierde nacht gratis bij een midweek verblijf (zondag - donderdag) in de maanden mei en juni  

Kinderen:

- 0 tot 3 jaar: verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer
- 3 tot tot 11 jaar: 50% van het volwassen tarief als ze een kamer delen met twee volwassenen
- 12 jaar en ouder: Volwassenetarief
- Kinderen onder 6 jaar mogen niet mee op gamedrive indien andere gasten deelnemen. Bumble game drives kunnen georganiseerd worden voor families met kleine kinderen indien er een voertuig en ranger beschikbaar is. Deze rondrit is afgestemd op de kinderen en kan varieren in duur. Er is een meerprijs van 750 rand van toepassing
- Familie Deluxe Suites en Executive Suites is de minimum prijs gebaseerd op drie volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaGamedrive(s)Creditcard faciliteitenBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in badJacuzziSauna

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Hebben in cliftop gezeten gezien brand. Dit was fantastisch.

Renders party (16-12-2013)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in