GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Marula Cottage

3kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Thabazimbi Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Monika en Dave
1041.39 m | Lat:S 24° 33' 18" Long: E 27° 25' 15" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Marula Cottage is heel handig gelegen op amper 4 kilometer van Thabazimbi en op weg naar het prachtige Marakele Nationaal Park. Het gaat om een charmante woning die opgetrokken is in lokale natuursteen en met rieten dak. De boerderij heeft het zicht op de Waterbergen. Wie op zoek is naar rust en een leuke omgeving, is hier zeker aan het goede adres. De eigenaars runnen het gastenhuis zelf en willen er dan ook alles aan doen dat een verblijf in Marula Cottage perfect verloopt en dat gasten het naar hun zin hebben. Alle kamers hebben het zicht op de bergen en buiten logement is de lodge ook nog gekend voor haar (h)eerlijke keuken. Gasten kunnen genieten van zowel een ontbijt als een avondmaal. Met wat geluk zie je ook dieren op de boerderij, geen koeien, maar onder andere bush buck, klipspringer, koedoe en tal van andere dieren. Wandelen kan je hier ook, want het domein is 80 hectare groot. Het gastenverblijf telt drie kamers, Baobab Suite, Bush Daisy of de Kalahari Sun. Alle kamers beschikken over een koffie en thee eilandje. De grootste kamer is de Baobab Suite waar drie gasten in terecht kunnen. Het heeft een King size bed en een slaapzetel. Tevens beschikt deze kamer over een volwaardige badkamer en een eigen terras. Bush Daisy is een charmante kamer met dubbel bed en eigen badkamer. Ook hier een terrasje en dat onder een levensgrote Marula boom. De Kalahari kamer heeft twee enkele bedden en eveneens een terrasje onder de Marula boom. Monika en Dave zijn twee gepassioneerde gidsen die je maar al te graag willen begeleiden of meer info geven over de omgeving. Zeker en adresje om te onthouden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND december 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Diner @200 rand per persoon, dit dient vooraf bijgeboekt worden

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopy

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Perfect gelegen tussen Thabazimbi (stadje zelf) en Marakele nationaal park.

Verstraeten-Verbist (21-05-2019)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in