GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Fusion Boutique Hotel

5 33kamers/units
Zuid-Afrika | Capricorn | Polokwane Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): [email protected]
m | Lat:S 23° 55' 9" Long: E 29° 27' 22" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Wees voorbereid op een onverwachte soulreis, wanneer u Fusion Boutique Hotel binnen stapt in het hart van Polokwane, de bruisende hoofdstad van de provincie Limpopo. Trouw aan zijn superieure vijfsterrenstatus, wordt een verblijf in dit zakenhotel gekenmerkt door persoonlijke aandacht, luxe interieurs en een opvallende infusie van kunst.

De suites zullen iedereen betoveren, charmeren en fascineren, met meer dan levensgrote schilderijen en pittoreske hoofdeinden. Verblijf in een van onze 30 luxueus ingerichte junior suites of de 3 thema-master suites. De marmeren badkamers zijn volledig uitgerust met vloerverwarming en verwarmde handdoekrekken. Speciale extra's zoals een massage op de kamer, een bad- en kussenmenu, een 24-uurs cappuccino- en latteservice en een minibar naar keuze. Een vijf gangen mousserende wijnontbijt wordt dagelijks geserveerd in de Fusion ontbijtzaal en is inbegrepen in uw kamerprijs.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

excellent verblijf , een apart Hotel daar hier veel om het thema Rembrand draait , excellent restaurant met een geweldige wijnkelder, veilig parkeren,

Olaf & Nancy Bentz (23-08-2023)

onze accommodatiesin Polokwane (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in