GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Swellendam Country Lodge

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Swellendam Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Vivianne en Jan Bruijn
114.71 m | Lat:S 34° 2' 5" Long: E 20° 25' 38" check-in: 14:30 tot 21:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Swellendam Country Lodge is gelegen in een van de oudste stadjes van Zuid-Afrika. Op slechts twee uur rijden van Kaapstad is dit een ideale uitvalsbasis aan het begin van zowel de Route 62 en vlakbij de Tuinroute, maar ook de kust en Oudtshoorn liggen binnen handbereik. Deze charmante guesthouse biedt kwaliteitsaccommodatie in een stijlvolle en vriendelijke omgeving. Er zijn zes kamers die gescheiden liggen van het hoofdgebouw en worden omringd door een prachtige tuin vol fruitbomen en inheemse planten. Een heerlijke plek om activiteiten en een daguitstap af te wisselen met een rustdag.

De huidige eigenaren van Swellendam Country Lodge, Jan en Vivianne Bruijn verhuisden in mei 2019 vanuit Nederland naar Swellendam. Ze hebben de prachtige guesthouse, die in 2004 de deuren opende, overgenomen van Nederlanders Bettie Deelstra en Heiko Perdok. Nieuwe eigenaren Jan en Vivianne zetten de guesthouse verder met eenzelfde passie, zodat de kwaliteit en de uitstekende sfeer in de Swellendam Country Lodge blijft behouden.

Gasten worden van bij aankomst meteen in de watten gelegd en de eigenaren zorgen ervoor dat het hen niets ontbreekt. Alle kamers beschikken over een eigen stoep, vanwaar je meteen uitkijkt op de mooi verzorgde tuin. De accommodatie is sober, maar tegelijkertijd zeer comfortabel ingericht en voorzien van alle hedendaags comfort met wifi en HD Smart televisie in de kamer waarmee gasten naar netflix of youtube kunnen kijken. Verder is er ook een minibar, thee- en koffie-eilandje, een kluis en een ruime badkamer. Gasten kunnen ontspannen aan het grote zwembad. De guesthouse is daarenboven op loopafstand van restaurants waar je ’s avonds gezellig kan genieten van een lekkere maaltijd en een glaasje buiten op het terras.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- Kinderen van alle leeftijd zijn welkom in Swellendam Country Lodge. 
- Families met meerdere kinderen kunnen gebruik maken van twee kamers met een tussendeur
- babybedje aan 220 rand per nacht. Maximum 1 babybedje of 1 kinderbed per kamer
- Kinderen tot en met 11 jaar aan kindertarief in een extra bed enkel in een luxe kamer, delend met twee volwassenen.
- Kinderen in een eigen kamer aan standaard tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Aan de rand van Swellendam

Mr/s Meerten & Mr/s Hendriks (29-11-2013)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in