GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mountain Zebra Nationaal Park

19kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Cradock Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): SANparks
975.02 m | Lat:S 32° 7' 52" Long: E 25° 31' 27" check-in: 12:00 tot / check-out: 09:00
Reserveer
Mountain Zebra Nationaal Park is gelegen in de Oost Kaap op slechts 25 kilometer zuidwestelijk van Cradock. Dit is de toevluchtsoord voor de zeldzame bergzebra's. Dit landschap bestaat voornamelijk uit grasland en de droge Grote Karoo. Naast de ongeveer 350 zebra's zijn er in dit park ook wildebeest (gnoes) eland, koedoe, springbok en rode hartebeest alsook kleinere antilopensoorten waar te nemen. Ook de zwarte neushoorn en de buffels werden toegevoegd aan het park. Bavianen, Kaapse vossen en jakhalzen behoren tot de diersoorten die je vaker tegenkomt. Let wel dat wanneer u met eigen wagen reist door het gebied dat de wegen in een iets minder goede staat zijn en ondanks het niet echt nodig is van 4 x 4 te rijden is het best dat u vooraf even de staat van de banden controleert.

TARIEVEN VOOR DE MAAND mei 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Conservation fee niet inbegrepen, ter plaatse te betalen (van 1/11/2023 t/m 31/10/2024: 266 rand/pp per dag, kinderen <12 aan 50%)
- Sleutels zijn pas verkrijgbaar na 12u
- Kamers moeten vrijgemaakt worden voor 9 uur 's ochtends

Openingsuren hek:
1 oktober tot 31 maart: 7u-19u
1 april tot 30 september: 7u-18u

Drones: Vliegen met drones voor commercieel, recreatief en/of prive gebruik in nationale parken in Zuid-Afrika is niet toegestaan. Niet alleen ter bescherming van de privacy, maar ter bescherming van het wildleven en om stroperij tegen te gaan.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Faciliteiten:

Open haardZwembadBraaiKeuken

In de kamers:

Open haardRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StadWildBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

De Rock Chalet was geweldig gelegen midden in het park. Fantastisch uitzicht.

Van Leemput family (04-02-2018)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in