GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Droom guesthouse

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Franschhoek Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Kathleen en Steven
m | Lat:S 33° 53' 12" Long: E 19° 5' 13" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Droom guesthouse is een idyllische guesthouse net buiten Franschhoek op slechts 5 minuutjes rijden van de talrijke toprestaurants en winkels. Deze prachtige guesthouse is gelegen op een domein van 2,5 hectare omringd door prachtige wijnranken en olijfbomen waar je in alle rust en comfort kan wegdromen. Kortom, de ideale uitvalsbasis om de wijnlanden te verkennen. 

De guesthouse heeft verschillende soorten kamers. De Manor House beschikt over acht zeer smaakvol ingerichte suites, de perfecte combinatie tussen Kaaps-Hollandse architectuur en moderne Europese stijl. De superior suites liggen verscholen in een hoekje van het domein en bieden nog meer rust en comfort om weg te dromen met zicht op de sprookjesachtige fontein. Je kan kiezen uit de honeymoon suite, familie duplex suite of de loft suite. Ben je als gezin op zoek naar privacy en extra ruimte, dan is de prachtige superior family cottage met hottub de juiste keuze. Deze cottage heeft 2 aparte slaapkamers en 1 badkamer. Alle kamers zijn voorzien van moderne badkamers met inloopdouche, haardroger, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, tv, wifi en elektronische kluis. De Superior suites en de cottage hebben elk een eigen hottub. Om nog extra weg te dromen kan je een massage op de kamer of aan de fontein boeken of een gezellige picknick tussen de olijfbomen van het domein.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kindertarief geldt voor kinderen van 4 tot 18 jaar.
- Superior family cottage heeft 2 aparte slaapkamers en 1 badkamer en is geschikt voor 2 volwassenen en max. 4 kinderen.
- Superior duplex suite heeft 2 aparte slaapkamers en 2 badkamers (max. 4 personen).
- Tijdens de kerstvakantie (20 december tot en met 10 januari) is een minimumverblijf van 2 nachten verplicht.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardZwembadDraadloos netwerkBraaiCreditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in badJacuzziSpa

In de omgeving:

PlattelandWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in