GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Crocodile Bridge safari Lodge

7kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Komatipoort Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Scott
m | Lat:S 25° 21' 57" Long: E 31° 53' 39" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Crocodile Bridge safari lodge is gelegen aan de oever van de Krokodil rivier, grenzend aan het wereldberoemde Kruger Nationaal park. De luxe safari lodge werd ontworpen met de gasten in het achterhoofd en biedt een spectaculair uitzicht over Krugerpark en de Crocodile rivier, wat een goede mogelijkheid biedt tot het observeren van wild vanaf de lodge.

De lodge bevindt zich op slechts 200 meter van de Crocodile Bridge toegangspoort naar Kruger, waar het zuidelijke gedeelte van het park een ideale plaats is om veel wild te zien.Na een dag van intensief op zoek gaan naar het wild, kan je in de lodge lekker ontspannen aan het zwembad of genieten van een prachtige zonsondergang.

De 7 luxe tenten bieden comfortabele kamers met eigen badkamer. De tent is volledig voorzien van airconditioning en de elegante bush-stijl en-suite badkamer is voorzien van een bad, wastafel en toilet. Alle tenten hebben een prachtig uitzicht over de rivier en het Krugerpark en de premium tenten zijn gelegen op of nabij de oevers van de rivier, wat je nog dichter bij de bezienswaardigheden en geluiden van de bush brengt. 

Vanuit de lodge kunnen ook begeleide activiteiten worden ondernomen zoals bush wandelingen en game drives in Kruger Nationaal Park. Ervaar de spanning en opwinding van het wandelen doorheen big 5 gebied. Benader leeuw, olifant, neushoorn, buffel, luipaard, giraffe en andere antilopen te voet voor fantastische foto opportuniteiten en dit onder begeleiding van een speciaal opgeleide en gecertificeerde gids. Deze zal u verrassen met interessante feiten over verschillende dieren zowel grote als kleine, die hier hun habitat hebben. Ook begeleide game drives in een open safari voertuig, behoort tot de mogelijkheden. Al deze activiteiten worden uitgevoerd via de nationale parkenraad zelf en moeten vooraf bij Crocodile Bridge geboekt worden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen onder 14 jaar zijn niet toegelaten in de lodge. Kinderen boven 14 jaar aan volwassenentarief
- begeleide game drive in Kruger moet vooraf geboekt worden
- ontbijt bestaat uit engels ontbijt met toast, yoghurt, granen en vruchtensap
- diner is een vast menu met vlees op de braai en bijgerechten. Vegetarische worst en hamburger is beschikbaar. Bij andere allergiën, dient u zelf uw eigen maaltijd mee te brengen die dan kan opgewarmd worden
- dranken moeten cash betaald worden, geen sterke dranken verkrijgbaar wel gelimiteerde kaart voor wijn

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

ZwembadBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningRookverbodKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Luxetent ook een leuke aparte ervaring. Ligging : fantastisch ! Een aanrader om hier 2 nachten te verblijven.. Ook de bijgerechten bij de barbecue waren uitstekend !

Mr/s Everaert-Iemants & Mr/s Biebaut-De Ryck (03-12-2018)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in