GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Granny Mouse Country House and Spa

4 29kamers/units
Zuid-Afrika | Drakensbergen | Howick Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Jenna Andrew
1201.28 m | Lat:S 29° 25' 27" Long: E 30° 5' 30" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Granny Mouse Country House and Spa ligt in de prachtige Caversham Vallei in Balgowan, iets ten noorden van Howick en omgeven door een weelderige tuin van liefst 20 hectare, met uitzicht op een beschermd natuurgebied bij de Lion's rivier. Dit klassieke Country House hotel, met een bijzondere reputatie voor excellentie, ligt op amper 1,5u van Durban en 4,5u van Johannesburg, en aan de start van de beroemde Drakensbergen. Mocht er een paradijs bestaan, dan kwam Granny Mouse wellicht heel dicht in de buurt van dat paradijs, want dit is een zeer unieke plek. Eaves is een van de twee restaurants in dit country house en dit werd reeds meerder maal bekroond. Het biedt een gastronomisch menu, waarbij het water je meteen in de mond komt. Een zeer verfijnde en geliefde keuken die je moet ervaren hebben. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de exclusieve wijnkelder, die eveneens reeds meermaals bekroond werd, en een collectie omvat van liefst 4.000 flessen wijn, waaronder internationale en nationale juweeltjes. Wie wat 'klassieker' wil dineren, of met jonge kinderen, kan terecht in The Bistro, die eveneens reeds heel wat prijzen in ontvangst mocht nemen.

Granny Mouse Country House and Spa is gelegen in de pittoreske Midlands, aan de voet van een stukje Werelderfgoed, de uKhahlamba Drakensbergen. Het biedt accommodatie in ouderwetse charme, met een modern tintje, een aanvulling op de landelijke sfeer, gecombineerd met modern comfort. Alle kamers werden onlangs nog gerenoveerd en er is keuze uit verschillende kamer types, waaronder enkele familiekamers. Vrijwel alle kamers hebben het prachtige zicht over de tuin en de vallei. Wifi is gratis. Een gezellige en/of romantische avond kan worden beëindigd in de onlangs gelanceerde rokers lounge en sigaar bar. Er is ook de Granny Mouse Spa die schoonheidsbehandelingen, massages, een jacuzzi en hydrotherapie, alsook een stoomcabine omvat. Granny Mouse Country House and Spa is zo een van die unieke adresjes voor de romantische zielen, of hen die zich op alle vlak eens willen laten verwennen. Een absolute aanrader!

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Het is sterk aanbevolen dat je het restaurant vooraf boekt
- Alleen kinderen ouder dan 12 jaar welkom in Eaves Fine Dining restaurant
- The Bistro is open voor iedereen
- In kamers 21 tot 24 (Garden rooms) kan een extra bed worden voorzien voor een kind of volwassene
- Familiekamers 8 en 9 hebben 2 tweepersoonsbedden, en kamer 10 heeft een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden. Kamer 6 en 7 zijn met een binnendeur verbonden
- Babysit kan worden geregeld aan 120 rand per uur

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Tussenstop voor ons maar in een zeer mooi kader . Luxe suites zoals voorzien . Goede en aangename ontvangst en bediening . De restaurant vonden wij s' avonds iets minder . S' ochtens was er dan weer een zeer uitgebreid buffet .

Govers party (11-12-2022)

onze accommodatiesin Howick (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in