GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

De Hoop Collection

4 20kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Arniston Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): manager
m | Lat:S 34° 27' 15" Long: E 20° 23' 57" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Weinig natuurreservaten bieden de outdoor beleving van De Hoop dankzij de combinatie van oceaan, duinen, vlei, fynbos, dieren en zelfs bergen. De Hoop is het verborgen juweel van de West-Kaap. Voor zeldzame, bedreigde en spectaculaire fauna en flora hoef je niet verder te zoeken. Vogelliefhebbers kunnen genieten van een groot bestand aan unieke vogels. Wandelaars en fietsers komen oog in oog te staan met allerlei antilopensoorten, maar ook de Kaapse bergzebra, eland bavianen en struisvogels. 

Het natuurreservaat omvat 70 km ruige kustlijn en duinen. Een van de hoogtepunten van deze locatie is ongetwijfeld de mogelijkheid om walvissen te spotten van op het strand. Bovendien is de beschermde baai aan de De Hoop een van 's werelds belangrijkste plaatsen waar de zuidkapers naartoe komen om hun kalfjes te baren. Voor de kust van De Hoop komen niet minder dan zeven walvissoorten voor, maar het is vooral de zuidkaper die van juni tot november zich hier thuis voelt. 

Kortom, een omgeving waar je te midden van deze prachtige natuur naartoe kan met het ganse gezin in een van de self-catering cottages of in de guesthouse nabij het hoofdgebouw of in een van de villa's in het reservaat voor een all-in verblijf met maaltijden en activiteiten.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen:

- Ontbijt en avondmaal is inbegrepen voor de guesthouse en De Mond Villa ook activiteiten inbegrepen
- Kinderen tussen 3-11 jaar aan 50% van volwassen tarief voor Opstal Manor House kamer
- Ontbijt, avondmaal en begeleid rondleiding voor kinderen tussen 3-11 jaar aan 50% van volwassen tarief. Geen kost aan kinderen >2 jaar 

Maaltijden:

- Ontbijt (voor self-catering): 210 rand/pp 
- Avondmaal: 415 rand/pp 


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadDraadloos netwerkBraaiGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningOpen haardVerwarmingKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in