GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Holden Manz

5 5kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Franschhoek Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Eneil Viljoen
301.02 m | Lat:S 33° 56' 4" Long: E 19° 6' 49" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Holden Manz is niet alleen een uitstekend wijndomein, maar ook een ideale plek om te overnachten, te midden de wijnlanden en in het historische Franschhoek. Dit vijfsterren logement telt slechts 5 kamers, maar laat dit nu net in uw voordeel werken, daar persoonlijke service en ontvangst hoog in de vaandel worden gedragen. Moderne, hedendaagse en vooral ruime kamers werden ook nog eens voorzien van alle nodige moderne comfort. Eender waar je hier op het domein vertoeft kan je genieten van prachtige zichten over de wijngaarden en de Franschhoek bergen. De rust en stilte die dit wijndomein uitstraalt werkt aanstekelijk en je zou hier gerust voor een langere periode willen verblijven. In het verblijf is ook een prachtige collectie Afrikaanse kunst ondergebracht, wat een mooi geheel vormt met het strakke decor. Dagelijks wordt een heerlijk ontbijt geserveerd, met verse producten en dan nog liefst uit eigen tuin. High Tea wordt dagelijks geserveerd, met sandwiches, cake en tal van andere zoetigheden of snacks. Wie wil genieten van een middag-, of avondmaal, kan terecht in The Franschhoek Kitchen.
Opmerking: Enkel een voorschot van 50% bevestigt een reservatie. Voor middag- of avondmaal kan u terecht in The Franschhoek Kitchen (best vooraf reserveren). Prijs van de overnachting omvat het ontbijt, namiddag thee alsook een gratis fles Holden Manz wijn op de kamer.

Tijdens het piekseizoen (19/12 - 10/01) geldt een minimumverblijf van 3 nachten.

Kinderen: Welkom indien vergezeld van tenminste een volwassene. Kinderen onder 2 verblijven gratis, tot 12 jaar aan 50% van het volwassenetarief.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in