GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Elephant Walk Retreat

10kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Komatipoort Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Mike Klopper
m | Lat:S 25° 21' 53" Long: E 31° 53' 41" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Elephant Walk Retreat is gelegen aan de oever van de Krokodil rivier, grenzend aan het wereldberoemde Kruger Nationaal park. De lodge biedt een spectaculair uitzicht over Krugerpark en de Crocodile rivier, welke een goede mogelijkheid biedt tot het observeren van wild vanaf je chalet.

De lodge beschikt over 10 chalets, sommigen met 1, anderen met 2 slaapkamers en meestal een dubbele slaapzetel in de kamer. De meesten hebben een eigen keukentje, behalve de Ingwe (6) en Ingwenyama (7), welke een keuken delen en veel meer basic zijn ingericht. Alle chalets hebben airconditioning in de slaapkamers

Inyati (1) en Bhejane (2) zijn stenen chalets welke naast elkaar gelegen zijn en beiden 2 slaapkamers hebben. De ene kamer heeft een king size bed met schuifdeuren die openen naar een terras met zicht op Krugerpark. De tweede slaapkamer heeft 2 enkele bedden en er is tevens een dubbele slaapzetel in de leefruimte, wat deze chalets geschikt maakt voor 6 personen. De badkamer heeft een douche, lavabo en toilet en er is nog een apart toilet.Voor de huisjes bevindt zich een BBQ en er is een volledig ingerichte keuken binnen. Daar deze niet op een verhoog staan, is de kans groot dat de dieren tot nabij de huisjes komen.

Ingulule Luxury log cabin (3) biedt plaats aan 5 personen met 2 slaapkamers, waarvan 1 met king size bed en een enkel bed en de tweede met 2 enkele bedden, vooral geschikt voor kinderen omdat hier maar 1 badkamer is. De houten chalet staat op stilten om zo een beter zicht te hebben over de rivier. Er is ook een ingerichte keuken maar geen aparte leefruimte binnen.

Imvubu (4) en Ndlovu (5) hebben enkel 1 slaapkamer met king size bed en dubbele slaapzetel. De badkamer heeft een glazen douche en apart toilet. Deze houten chalets staan op stilten voor optimaal zicht over de rivier en hebben een ingerichte keuken op het private dek. er is geen eigen zitruimte binnen.

Ingwe (6) en Ingwenyama (7) zijn stenen chalets welke naast elkaar liggen en een gezamelijke keuken delen. Ze hebben 1 slaapkamer met 3 enkele bedden en zijn sober ingericht. De badkamer heeft een douche en apart toilet. Er is geen eigen zitruimte. Ze hebben wel een eigen terras en kijken uit op de rivier.

De Martial Eagle family suite (8) heeft 2 slaapkamers, waarvan een met king size bed en de andere met 2 enkele bedden, ieder met zijn eigen badkamer. Beiden komen uit op het grote dek met prachtig uitzicht over Krugerpark en de rivier. Hier bevindt de ingerichte keuken zich op het buitendek en er is een eigen zitruimte binnen.

De Bateleur Luxury Suite (9) heeft een slaapkamer met king size bed en dubbele slaapzetel met eigen badkamer. Grote schuifdeuren leiden naar een open dek met kitchenette en prachtig zicht over Krugerpark en de Crocodile rivier. Op het grote dek bevindt zich ook een queen size bed met kleine badkamer en er is een canvas voorzien welke kan gesloten worden bij slecht weer. Er is binnen ook een zitruimte.

Inkombi (10) is een stenen huisje met 1 slaapkamer met king size bed en dubbele slaapzetel De badkamer heeft een inloopdouche, welke deze unit geschikt maakt voor rolstoelpatienten. Het huisje heeft een open keuken welke naar een zitruimte leidt. De afwerking in deze unit is van hoge kwaliteit. In de living bevindt zich een TV met satelietkanalen. Er is teven WIFI in deze unit. Het zicht op de rivier is van hieruit gelimiteerd, maar het ligt dicht bij het zwembad.

De lodge is volledig self catering, er is geen restaurant of winkel aanwezig, dus u moet zelf alles bijhebben om uw maaltijd te bereiden of u kan naar Komatipoort gaan waar zich restaurants en en een supermarkt bevinden. De lodge beschikt tevens over een groot zwembad (10x15m), gelegen in de mooie tuin, met zitplaatsen in de schaduw langsheen het zwembad.

TARIEVEN VOOR DE MAAND december 2023

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen 2024:

- minimum verblijf tijdens peak perioden tussen: 29/03/2024 - 31/03/2024, 28/04/2024 - 30/04/2024, 16/06/2024 - 17/06/2024, 22/09/2024 - 24/09/2024 
- Festive perioden minimum 2 tot 3 nachten verbliif tussen: 23/12/2023 - 02/01/2024, 23/12/2024 - 02/01/2025

Maaltijden 2024: 

- Onbijt doos: 135 rand/pp 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

ZwembadDraadloos netwerkBraaiKeuken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorRookverbodThee en koffieKoelkast/minibarSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in