GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Africamps at KamBati

3 5kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Swellendam Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Africamps
m | Lat:S 34° 4' 42" Long: E 20° 16' 6" check-in: 14:00 tot 10:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Gelegen op het domein van de Jubileeskraal boerderij in de Overberg op amper 20 km van Swellendam. Dat is de AfriCamps at Kam'Bati waar de Sonderend- en Breederivieren elkaar ontmoeten. Met slechts vijf luxetenten is dit een bijzonder gezellige ervaring voor de ganse familie. De tenten liggen in een prachtige stuk van het domein in het bos dicht aan de oever van de rivier. Met de aanwezigheid en nabijheid van het water valt er hier ook heel wat te beleven, zoals een kanotocht, mountainbiken en mogelijkheid om te vissen.

De boerderij is al sinds 1958 in handen van de Badenhorst familie. Het zijn nu kleinzonen Jaco en Francois die alle activiteiten op de boerderij in goede banen leiden. Je verblijft op de boerderij van de familie waar tot op heden nog steeds mais, tarwe, gerst en koolzaad wordt verbouwd en daarnaast houden ze ook schapen. Natuurliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken met de aanwezigheid van heel wat vogelsoorten en voor het ganse gezin is het absoluut genieten.

Alle tenten (55 m2 groot) zijn voorzien van het nodige comfort en bieden plaats aan 5 personen. Er zijn 2 slaapkamers, de ene met een queensize bed, de andere met een staperlbed, bestaande onderaan uit een queen en bovenaan een single bed. Elke tent heeft een eigen badkamer alsook een volledig ingerichte keuken en woongedeelte met gezellige open haard voor de koudere winterdagen alsook airco voor de warme zomers. Buiten is er een BBQ op het houten dek en braai(BBQ)paketten kunnen gekocht worden bij de receptie. Voor wie zelf geen ontbijt wil maken, kan dit ook bij de lodge worden bijgeboekt.

De kinderen kunnen zich uitleven in het zwembad en naast elke tent is er ook een hot tub die werkt met een houtvuur. Gewoon genieten aan de tent met uitzicht op de rivier of een bezoek aan het pittoreske historische Swellendam of beestjes kijken in het Bontebok nationaal park. In de buurt van Swellendam kan je in het juiste seizoen ook aardbeien of bessen gaan plukken. Dankzij de centrale ligging aan de voet van de Langeberg is Swellendam ook ideaal om de rest van deze mooie Overberg-regio te bezoeken tot aan Kaap Agulhas waar de Atlantische en Indische Oceaan elkaar ontmoeten.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking
- Kind 0-2 gratis, van 3-16 jaar aan kindertarief
- Minimumverblijf 2 nachten tijdens weekends en tijdens het piekseizoen en min 3 nachten tijdens lange weekends

- Een bedrag van 250 rand per verblijf wordt aangerekend voor het schoonmaken.

Maaltijden 

- manden moeten min.1 dag vooraf besteld worden
- 'Cook-Your-Own' ontbijtmand omvat brood, 2 eieren, spek, worst, kaas, vers fruit, melk yoghourt, muesli, jam, boter en filter koffie 
- 'Cook-Your-Own' braai (BBQ) mand omvat 400 gr. vlees/wild (wat beschikbaar is op dat moment, u dient dit zelf te bakken) of vegetarische hoofdmaaltijd, 1 type brood, een groene salade, een bijgerecht en 2 spekken als dessert 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

ZwembadBraaiParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in