GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Senalala Luxury Safari Camp

8kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): James en Corlia Steyn
380.19 m | Lat:S 24° 11' 56" Long: E 31° 15' 10" check-in: 13:00 tot 14:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Senalala ligt in het beroemde Klaserie Private Nature Reserve, dat deel uitmaakt van het Greater Kruger National Park. Senalala Luxury Safari Camp ligt hier aan de oevers van de seizoensgebonden Ntsiri rivier. De locale drinkplaats trekt een constante stroom van dieren aan, vooral dan tijdens de wintermaanden (Europese zomermaanden). Er zijn in totaal acht kamers, waarvan zeven ruime chalets met twee driekwart bedden en een eigen badkamer met douche en ligbad. De laatste chalet heft een king size bed en tevens ook een buitendouche. Iedere kamer heeft zowel een ventilator alsook airconditioning. In het centrale gebouw kunnen de gasten gebruik maken van gratis draadloos internet. Er zijn dagelijks twee gamedrives, of een gamedrive en voetsafari (best vooraf even controleren met het management). Er is een 24u koffiestation en gasten kunnen gebruik maken van de gym en het zwembad.
Opmerking: Conservation Fee aan 200 rand per persoon/dag niet inbegrepen. Entry Fee per voertuig aan 140 rand, te betalen aan de Timbavati gate. In de prijs van de overnachting zitten alle maaltijden, lokale drankjes aangeboden door de lodge, gamedrive en bush walk activiteiten, snacks, gebruik van de gym, het zwembad en draadloos internet in het hoofdgebouw. Niet inbegrepen zijn kelderwijnen, champagne, geimporteerde bieren, sterke drank, wasserette, tips en persoonlijke uitgaves.

Kinderen:

- Kinderen + 12 jaar welkom
- Wandelsafari: +16 jaar

Typische dagindeling: (deze tijden kunnen veranderen per seizoen, controleer even de correcte tijden ter plaatse bij aankomst):
- 13u: Aankomst nieuwe gasten
- 14u: Middagmaal
- 16u: Vertrek namiddag gamedrive met drankje en versnaperingen bij zonsondergang en een korte kennismaking met nachtdieren tijdens de nachtdrive (hoor het correcte tijdstip van vertrek na bij aankomst, dit kan verschillen per seizoen)
- 18u30/19u: Terugkomst in de lodge
- 19u30: avondmaal
- 6u/6u30: Vertrek ochtend gamedrive met onderweg een stop voor koffie, thee of warme chocolademelk met koekjes (hoor hier ook het correcte tijdstip nog even na omdat dit verandert per seizoen)
- 9u: Terugkomst van de gamedrive
- 9u30: ontbijt
- 10u30: vertrek gasten (of dit kan ook vroeger)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in