GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tutwa Desert Lodge

5 10kamers/units
Zuid-Afrika | Namaqualand | Augrabies Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Silke Marshall
569.81 m | Lat:S 28° 33' 27" Long: E 19° 50' 19" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Er zijn zo van die plekjes op aarde waarvan je denkt, 'hier overleven of wonen, nee toch'? En toch, zo een plek bestaat wel degelijk, welkom bij Tutwa Lodge in het hartje van de Kalahari. Gelegen op een 16.000 hectare privaat wildpark is dit een locatie om bij weg te dromen. Het is haast niet te geloven dat men er is in geslaagd om in een woestijn iets te maken dat niet alleen een streling voor het oog is, maar ook nog eens perfect samenvloeit en een wordt met de omringende natuur. Tutwa Lodge, organisch, gesofisticeerd, rustgevend, mooi, elegant en pure luxe, allemaal hand in hand. De tien Luxury Suites zijn zeer ruim en zeer comfortabel ingericht en er werd gewerkt met zeer natuurlijke, zachte tinten. De kamers werden onder een rieten dak ondergebracht en hebben allen hun eigen badkamer met douche en een apart ligbad. Buiten een ventilator is er ook gedacht aan airconditioning en heeft iedere kamer een eigen leefruimte en ruim terras. Slippers en badjassen behoren tot de standaard uitrusting van iedere kamer. Na de ochtend gamedrive mogen bezoekers zich verwachten aan een zeer uitgebreid ontbijt. Onder de middag wordt een licht middagmaal geserveerd en 'High Tea' als vieruurtje mag natuurlijk niet ontbreken. Nog voor de zon weer ondergaat worden de gasten getrakteerd op een namiddag gamedrive en eens de avond echt is gevallen zal de dag eindigen met een heerlijk avondmaal terwijl je kan genieten van de prachtige wijde omgeving. De gamedrives zijn op zich ook al uniek, denk daarbij alleen al aan het wijde en vooral ruwe landschap waarin dieren in de meest extreme omstandigheden moeten weten te overleven. Luipaard, giraf, zebra, gemsbok, springbok en tal van andere antiloopsoorten, alsook meerkat en klipspringer zal je hier kunnen terugvinden. Gezien de Orange Rivier niet gek ver weg is kunnen ook watersportactiviteiten georganiseerd worden en wie dat wenst kan zelf gaan hengelen. Tutwa is ook lief voor haar omgeving en heeft zelfs een eigen Luipaard Project lopende. Wie meer wil te weten komen over de immense sterrenhemel kan deelnemen aan de zogenaamde Cosmic Safari.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, lunch, diner (FB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 
- FB:  inclusief diner, ontbijt, lunch/high tea
- FI: inclusief twee activiteiten (game drive of nature paddle), alle maaltijden, huiswijn en lokale drankjes. Zogenaamde 'Premium Brands' zijn niet inbegrepen.
- Kinderen +10 welkom. Kinderen tussen tot en met 13 jaar aan kindertarief.
- Geen derde persoon op de kamer mogelijk.
- Indien een transfer nodig is van en naar de lodge, moet deze vooraf aangevraagd worden bij reservatie

Activiteiten 2024:
- Bush walk: 625 rand pp
- game drive: 750 rand pp
- nature paddle (2.5u): 750 rand pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Augrabies (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in