GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Inn on The Square

165kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): ONOMO
34.03 m | Lat:S 33° 55' 19" Long: E 18° 25' 11" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Inn on The Square is een historisch pand van onschatbare waarde, dat ook nog eens is gelegen aan een al even historisch plein waar een groot deel van de geschiedenis van Kaapstad zich heeft afgespeeld, Green Market Square. Het ligt niet alleen vlak bij het tweede oudste stadhuis van Kaapstad, maar ook nog eens bij een van de belangrijkste souvenirmarktjes van de stad en letterlijk in het centrum. Het hotel telt in totaal 165 kamers, maar nooit heb je het gevoel in een echt groots hotel te zijn terecht gekomen. De kamers zijn zeer modern en comfortabel ingericht en komen standaard met airconditioning, koffie- en thee-eilandje, kluis, haardroger, gratis draadloos internet en een satelliettelevisie. Het zwembad is verwarmd en er is tevens een fitness center voor de gasten. Buiten dat heeft het hotel ook een gezellige lounge, gekend als de Cobble and Stone Lounge en gasten kunnen voor de maaltijden of cocktails terecht in The Dish Restaurant waar een a la carte menu van toepassing is. Er is een conciergedienst, luchthaventransfers zijn mogelijk en de wagen kan ondergronds geparkeerd worden mits een bijdrage.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyGarageParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in