GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Strandloper Ocean Boutique Hotel

16kamers/units
Zuid-Afrika | Westkust | Paternoster Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Clayton Robyn
5.77 m | Lat:S 32° 48' 15" Long: E 17° 54' 4" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Strandloper Ocean Boutique Hotel is gelegen in het charmante, rustige Paternoster, een van de parels van de Westkust met een prachtig mooi wit strand en een staalblauwe Atlantische Oceaan als uitzicht. Deze regio is werkelijk uniek en zo ook de accommodatie die wordt aangeboden. Hier kan je letterlijk van op het terras dagelijks de lokale vissersmannen zien binnenvaren met hun vangst van snoek tot Westkust kreeft. Werkelijk alle seizoenen is het heerlijk vertoeven in dit unieke dorp, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Het gastenhuis telt 16 kamers die voorzien zijn van alle luxe en comfort. Deze werden zo ontworpen dat ze je het gevoel geven een te zijn met de natuur. De kamers zijn zeer ruim en alle aandacht ging uit naar sereniteit en warmte. Het meubilair werd lokaal vervaardigd en er werd tevens gebruik gemaakt van natuurlijke elementen, zoals zandsteen, hout en schelpen. De kamers zijn voorzien van gratis draadloos internet, beschikken over een satelliet televisie, dvd en audio, alsook een koffie- en thee-eilandje. Dagelijks wordt een heerlijk ontbijt geserveerd met onder andere vers brood en heerlijke fruitsalades. Op de middag worden lichte maaltijden aangeboden en in de namiddag kan je geniet van een heerlijk stukje gebak bij de koffie. Gasten kunnen ook 's avonds genieten van de culinaire Westkust gastvrijheid met heerlijk bereide lokale ingredienten in de Ocean Lounge (dinsdag en zaterdag), aangevuld met de zo begeerde Zuid-Afrikaanse wijnen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:Kinderen +12 welkom. Enkel de Nature King Suite is beschikbaar voor kinderen, maximum 2 in de kamer van de ouders aan 1190 rand/kind (tm 15/12/2023)
Betaling van een voorschot van 50% garandeert de boeking

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsDVD

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbodKluisjeKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TVRadio

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Top , een aanrader

Govers family (11-10-2019)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in