GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Garden Route Game Lodge

4 34kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Albertinia Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Madre Du Plessis
191.75 m | Lat:S 34° 12' 31" Long: E 21° 38' 0" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Garden Route Game Lodge is gelegen tegen het majestueuze Langeberg gebergte aan het begin van de beroemde Tuinroute. De lodge ligt op slechts 3,5 uur van Kaapstad in een malaria-vrij gebied. Bezoekers kunnen genieten van safari in open Landrovers, luxe accommodatie en een onvergetelijk avondmaal in de traditionele boma. De lodge heeft 2 types van accommodatie. Er zijn 16 Luxury kamers en 18 Chalets. Sinds 2016 zijn er ook de 5 nieuwe Sunset Ridges Luxury rooms, die geheel op zichzelf staan. Deze kamers zijn zeer ruim en hebben een terras met uitzicht over de natuur. De badkamers zijn eveneens heel ruim met aparte douche en ligbad. Voor de avonturiers is er ook de buitendouche en ligbad. De vijf kamers hebben complete privacy. Binnen beide categorieën heb je ook nog onderverdelingen, zoals Deluxe, Honeymoon en een familiekamer. De Luxury kamers zijn gelegen in het hoofdgebouw en zijn voorzien van alle moderne comfort, zijn ruim en beschikken over een eigen badkamer. Ze komen uit op een privaat terras, met prachtig uitzicht over de omgeving en de zonsondergang. Voor het terras ligt het zwembad. De Chalets liggen een eindje van het hoofdgebouw af, zodat je kan genieten van alle privacy. Het prive terras biedt uitzicht op de weelderige vallei begroeid met Milkwood, wilde olijven, Cheese wood en andere inheemse vegetatie. Alle kamers komen standaard met telefoon, airconditioning, satelliet televisie, gevulde minibar, alsook thee en koffie faciliteiten. In het hoofdgebouw is er ook gratis draadloos internet beschikbaar.
Opmerking: Prijs is inclusief namiddag gamedrive, diner, ochtend gamedrive, ontbijt en een begeleide tour van het reptielencentrum en cheetah conservation centre. 

Dagbezoekers (dagelijks om 11 en om 14u):

Kinderen:

- Kinderen tussen 6 en 12 jaar aan 50%
- Kinderen tussen 3 en 6 jaar aan 25%
- Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen
- Maximum twee kinderen per kamer, met een slaapzetel of veldbed (enkel in de familiekamers)
- Kinderopvang is mogelijk, prijs op verzoek beschikbaar
- Speciaal kinderprogramma en safari is voorzien. De ouders kunnen indien gewenst de kinderen begeleiden op de gamedrive van 14u

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyGamedrive(s)Creditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Een droomverblijf met zeer lekker en uitgebreid eten en een safari die de moeite loont. Een echte aanrader.

Mr/s Ryckmans/Michiels & Mr/s Coppens/Billens (Pauwels I) (13-10-2017)

onze accommodatiesin Albertinia (1)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in