GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Safari Club South Africa

4 17kamers/units
Zuid-Afrika | Gauteng | Johannesburg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Emile Muller
1631.57 m | Lat:S 26° 5' 25" Long: E 28° 16' 20" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Safari Club South Africa is helemaal in Afrikaanse stijl opgetrokken en biedt zeer charmante en uiterst verzorgde accommodatie aan, die ook nog eens zeer centraal gelegen is ten opzichte van OR Tambo International Airport, Johannesburg en Pretoria. Het interieur van elk van de 17 kamers met eigen badkamer werd zodoende ingericht dat elkeen een specifiek gedeelte van een continent vertegenwoordigd, bijvoorbeeld de Kalahari, Etosha of Okavango kamers. Alle kamers hebben satelliet televisie, airconditioning en thee en koffie faciliteiten, alsook draadloos internettoegang. De openbare ruimten omvatten een zitruimte, een bar, een business center en een aparte ontbijtzaal. Het zwembad zorgt voor het nodige comfort en ontspanning van de gasten tijdens de warme Afrikaanse zomers. De bar is ingericht als een eerbetoon aan het beroemde Nguni vee en werd volledig gedecoreerd in dit thema. De focus van het management ligt vooral op persoonlijke en vriendelijke service, afgestemd op de behoefte van elke gast. Dat het hotel in Kempton Park is gelegen, slechts vier minuten rijden van OR Tambo International Airport, is een extra bonus, zeker als je weet dat een gratis shuttle je van en naar de luchthaven brengt. Vanuit de lodge wordt ook een zeer breed scala aan begeleide activiteiten georganiseerd, waaronder een bezoek aan Johannesburg, Pretoria, Sterkfontein, Maropeng en Gold Reef City, om slechts enkele te noemen. Prijs/kwaliteit is Safari Club South Africa een absolute aanrader. Enige minpuntje dat we zelf zouden aanhalen is het ontbijt en avondmaal. Verwacht hier alvast geen culinaire hoogstandjes.
Opmerking: Kinderen tot 4 jaar verblijven gratis bij de ouders.
Alle tarieven inclusief airport transfers (indien van toepassing)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid ZwembadInternet toegangFax

In de kamers:

AirconditioningRookverbodThee en koffieTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

Stad
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

maar 1 nacht gebleven

Moens family (26-07-2017)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in