GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

De Oude Kraal Country Estate

4 12kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Bloemfontein Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Gerhard en Marie Lombard
1380.58 m | Lat:S 29° 23' 3" Long: E 26° 4' 53" check-in: 14:00:00 tot / check-out: 10:00:00
Reserveer
De Oude Kraal Country Estate is gelegen op een domein van 2.400 hectare en is een werkende schapenboerderij die reeds heel wat generaties meegaat. Er worden niet alleen schapen van het merino ras gekweekt voor hun wol, maar je vindt er ook koeien, zwarte wildebeest en kleine antilopensoorten terug. De Oude Kraal ligt net buiten Bloemfontein midden in de natuur. Meteen bij aankomst is de verwelkoming hartelijk. Gasten hebben de gelegenheid om in de grote tuin tot rust te komen, al dan niet aan het zwembad. Ze kunnen ook gaan paardrijden en later op de dag met tractor naar een hoger gelegen gebied meerijden om van de zonsondergang te genieten. Rond 16 uur is het traditioneel tijd voor 'High Tea', met vers gebak, koffie en thee.

De 23 kamers in dit gastenhuis zijn zeer ruim en heel comfortabel ingericht, zelfs met eigen kolenkacheltje voor in de koudere wintermaanden. De farm rooms zijn iets kleiner, maar ook best charmant te noemen. De garden rooms en suites zijn zeer ruim en er is werkelijk op alle punten oog voor detail. Ze werden allemaal recentelijk vernieuwd. De badkamers zijn zeer ruim en hebben zowel een binnen- als buitendouche en ligbad. Waar de meeste gasten van einde en ver voor komen in deze werkende boerderij is ongetwijfeld de keuken. Gasten worden verwend door de huisvrouw, Chef Marie Lombard, en dit met een vijfgangenmenu en zelf in het hartje van Zuid-Afrika wordt hier bewezen dat culinair genot een belangrijke rol speelt in het welslagen van een verblijf met eigen keuken. Niet alleen de smaakpapillen maar ook het oog wordt verwend. De bijpassende wijnlijst, met een uitgebreide selectie Zuid-Afrikaanse topwijnen, is zeer selectief gekozen en zeer betaalbaar. In het hartje van Zuid-Afrika is dit een absolute favoriet, zeker als je culinair wil genieten!

Opmerking:
-Kinderen tot 4 jaar verblijven gratis bij de ouders en tot 12 jaar kunnen ze in de family room bij de ouders overnachten aan kindertarief (max. 2 kinderen in de familiekamer).
-Je kan bij De Oude Kraal heerlijk dineren (vijfgangenmenu) om 19.30u, maar dit moet wel op voorhand worden vastgelegd. 
-De garden rooms en suites liggen vlakbij het hoofdgebouw, maar de farm rooms liggen op ongeveer 500 meter van het hoofdgebouw.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangGamedrive(s)Baby vriendelijkParkeerplaatsDeken

In de kamers:

Open haardVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieHaardrogerTelevisieRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in badJacuzzi

In de omgeving:

PlattelandDouche
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Accomodoatie was haar glorie kwijt. Hoewel we enkel een luxe kamer konden boeken, waren er slechts 3 kamers volzet. Was onze kamer niet eerder een standaardkamer gerekend aan luxe-tarief? Zwembad was niet in orde, tuinmeubilair/-kussens waren vies. Misschien waren onze verwachtingen vooraf te hoog... MAAR het moet gezegd, het diner heeft ons de hoge prijs van de kamer en het uitgekleefde karakter van de locatie volledig doen vergeten. Zonder meer SUBLIEM! We vreesden de prijs bij afrekening, maar was slechts 770 ZAR/2pp.

John Lornoy en Petra Gijbels (17-11-2014)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in