GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Golden Gate Highlands Nationaal Park

540kamers/units
Zuid-Afrika | Drakensbergen | Clarens Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): SANparks
1857.35 m | Lat:S 28° 30' 12" Long: E 28° 36' 33" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Met zijn massieve, zandstenen rotsformaties is dit een prima gebied om te trekken, klimmen en om aan paardrijden te doen. Golden Gate Highlands Nationaal Park is gelegen op 54 km ten zuidwesten van Bethlehem in de Vrystaat. het park is 600 hectare groot en heeft vele diersoorten binnen zijn grenzen zoals de zwarte gnoe, blesbok, springbok, eland, hartebeest, oribi, zebra en andere kleinere diersoorten en vogels waaronder de lammergieren.

Er is keuze uit verschillende accommodatie type's zoals het volldig gerestaureerde en gerenoveerde Golden Gate Hotel, met modern interieur. Verder zijn er ook rondavels, cottages en longdavels ondergebracht in het Gleen Reenen kamp die eveneens netjes zijn ingericht en zelfs beschikken over een plasma-televisie met sateliet verbinding.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Conservation fee niet inbegrepen, 266 rand/pp per dag te betalen van 1/11/2023 t/m 31/10/2024 (293 rand/pp per dag van 1/11/2024 t/m 31/10/2025), kinderen <12 aan 50%
- Indien u na 17u30 toekomt, kan u de sleutel ophalen bij de security office in het benzinestation van Glen Reenen
- Rhebok trail: 235 rand per persoon (2024) / 262 rand per persoon (2025)

Drones: Vliegen met drones voor commercieel, recreatief en/of privé gebruik in nationale parken in Zuid-Afrika is niet toegestaan. Niet alleen ter bescherming van de privacy, maar ter bescherming van het wildleven en om stroperij tegen te gaan.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

ZwembadBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

prachtige ligging

Verbeeck (01-11-2009)

onze accommodatiesin Clarens (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in