GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Thaba Nkwe Bush Lodge

12kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Thabazimbi Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Nikki
1102.82 m | Lat:S 24° 32' 46" Long: E 27° 23' 56" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Thaba Nkwe Bush Lodge is zoals de naam het reeds doet vermoeden, gelegen in de open natuur, op amper 5 kilometer van Thabazimbi en niet gek ver weg van het prachtige Marakele Nationaal Park. Buiten een kampeerterrein biedt deze lodge ook accommodatie in de vorm van houten chalets. Thaba Nkwe heeft tevens een eigen bar en restaurant. Verwacht hier geen culinaire hoogstandjes maar een (h)eerlijke keuken aan zeer democratische prijzen. Bij het restaurant is er ook een houten dek die uitgeeft op het zwembad. Het domein omvat 300 hectare en gasten kunnen in het natuurgebied wandelen, fietsen en vooral ook heel wat vogelsoorten observeren.
Opmerking: Wie gebruik maakt van de selfcatering chalets moet wel handdoeken voorzien. Bedlinnen is aanwezig in de chalets.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in