GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Fernery Lodge and Chalets

4 14kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Stormsrivier Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Gerber Familie
146.17 m | Lat:S 34° 1' 57" Long: E 24° 0' 20" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Fernery Lodge is gelegen aan de voet van het Tsitsikamma gebergte. Een wel heel unieke locatie op 109 hectaren, grenzend aan het Stormsrivier Tsitsikamma gebied, wat onderdeel uitmaakt van het vele grotere Garden Route National Park. Je hebt hier werkelijk een betoverende ruwe kustlijn en de Indische Oceaan, een rivierkloof en de omringende uitgestrekte bossen. Onder al dit natuurlijke schoon bevind zich The Fernery Lodge and Chalets, eigendom van de Gerber familie. De lodge ligt op slechts 160 km van Port Elizabeth en in het hart van de Garden Route. De prachtige natuur en de eeuwige rust zal u hier zeker weten te bekoren, maar daar bovenop is er ook nog de keuze uit een brede waaier aan accommodatiemogelijkheden bij The Fernery. Van gewone standaard kamers tot de grotere cottages, die al dan niet het prachtige zicht hebben op de bossen of over het wijde landschap. De kamers zijn een beetje in een verouderde stijl opgetrokken, maar misschien was dit nu net de bedoeling van de eigenaars. Gelukkig gaan nostalgie en netheid, alsook het comfort hand in hand en zal je hier zeer zeker een hele mooie tijd beleven. Als we dan ook nog eens verklappen dat de keuken zeer zeker een aanrader is, dan zouden we durven stellen, 'waar wacht je nog op'?
Opmerking:Extra matras of bedje voor kind onder 5 jaar R282 pk/pn incl. ontbijt.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer mooie afgelegen ligging

Mr/s Meerten & Mr/s Hendriks (29-11-2013)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in