GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Thonga Beach Lodge

13kamers/units
Zuid-Afrika | Maputoland | Mabibi Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Isibindi Africa Lodges
29.59 m | Lat:S 27° 19' 44" Long: E 32° 45' 1" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Thonga Beach Lodge ligt in Mabibi, een schitterende omgeving en een ongerepte kustlijn in Maputoland. Zonder enige twijfel kan deze lodge beschouwd worden als een goed bewaard geheim in een onmetelijk mooie natuur en eens je hier gelogeerd hebt, de kans groot is dat je meteen weer wil terug komen. Thonga Beach Lodge is een kleinschalige lodge met slechts dertien kamers. Gasten kunnen hier genieten van alle rust en privacy en dat in een van de beste duik- en snorkellocaties die het land te bieden heeft. De 13 suites zijn gebouwd in traditionele Tshonga stijl en liggen verspreid in de duinen. De kamers zijn in een romantische sfeer ingericht en hebben een eigen dek en hebben bijna allemaal uitzicht over de Indische Oceaan en de bosrijke omgeving. Na een grondige renovatie in 2013 is de lodge weer helemaal operationeel. Als onderdeel van de renovatie heeft de accommodatie een deluxe ocean view suite toegevoegd, met twee slaapkamers (met eigen badkamer), eigen zwembad en lapa lounge. Een extra slaapkamer is toegevoegd aan twee kamers in het woud om op die manier familiesuites te creëren. De spa en curiosa winkel zijn omgebouwd tot een lounge, waar voortaan draadloos internet te verkrijgen is. Verder werd het zwembad verdiept zodat duikopleidingen kunnen worden uitgevoerd.

Er zijn heel wat mogelijkheden in Thonga Beach Lodge wat betreft activiteiten. Inbegrepen activiteiten zijn onder meer een bezoek aan Lake Sibaya, het grootste zoetwatermeer van het land. Hier kunt u een wandeling maken of het meer per kajak verkennen. Tevens kan u, onder begeleiding, snorkelen. Voor de duikfanaten is het alvast een schitterende locatie en worden verschillende pakketten aangeboden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND november 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Tussen 15 december en 15 januari is een minimum van drie nachten van toepassing.
- Maximum 6 kinderen onder de 8 jaar in heel het kamp
- In de tarieven zijn inbegrepen de accommodatie, alle maaltijden, koffie en thee, gebruik van snorkelmateriaal, begeleide wandelingen, kajakken op Lake Sibaya en een culturele tour.
- Isibindy Foundation Levy van 80 rand per persoon per nacht is niet inbegrepen (kan vooraf bij boeking of ter plaatse betaald worden)
- Het kamp is bereikbaar met een gewone wagen. Het laatste stuk zal de wagen achter blijven en wordt u met een 4x4 tot bij de lodge gebracht, kostprijs 175 rand per persoon
- Turtle package is op basis van logeren in een Forest view kamer. Enkel mogelijk van november tot februari.

Kinderen: max. 1 kind op de kamer mogelijk, wel 3 familie suites
- 0-3 jaar: gratis als de kamer gedeeld wordt met twee volwassenen
- 4-12 jaar: 50% als de kamer gedeeld wordt met twee volwassenen
- 13-18 jaar: 75% als de kamer gedeeld wordt met twee volwassenen
- 1 volw + 1 kind 4-12jaar:75%
- 1 volw + 1 kind 13-18jaar: 100%
- 1 volw +2 kids 4-12jaar: 50%
- 1 volw +2 kids 13-18jaar: 75%
- 2 volw +2 kids in de familiekamer: 4-12 jaar: 50% en 13-18 jaar: 75%

Park fees:
01/08/19 - 30/04/20:
- volw: 39 R/verblijf
- kind: 25 R/verblijf
- 4x4: 33 R/verblijf
01/05/20 - 31/07/20:
- volw: 39 R/verblijf
- kind: 25 R/verblijf
- 4x4: 33 R/verblijf
01/08/20 - 30/04/21:
- volw: 43 R/verblijf
- kind: 28 R/verblijf
- 4x4: 36 R/verblijf

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Mabibi (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in