GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Maropeng Hotel

4 24kamers/units
Zuid-Afrika | Gauteng | Krugersdorp Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
1640.59 m | Lat:S 25° 58' 3" Long: E 27° 39' 45" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Het Maropeng Hotel is de perfecte keuze voor diegene die uit is op rust en vooral op zoek is naar excellente accommodatie dicht bij de Cradle of Humankind. Het hotel ligt op amper een uur rijden van Johannesburg of Pretoria. Dit exclusieve vier-sterren boetiek hotel is gelegen op de plek waar ooit onze gemeenschappelijke voorouders trachtten te overleven. Maropeng is een Setswana woord voor 'terugkeer naar de plaats van herkomst', een toepasselijke naam, gezien de geschiedenis van de plaats die werelderfgoed is geworden. Het thema mensheid wordt ook in het hotel weerspiegeld met vier elementaire krachten uit de natuur die aan bod komen: aarde, vuur, water en ijs, die prominent aanwezig zijn in de architectonische stijl. Het Maropeng Hotel, met een adembenemend uitzicht op de Witwatersberg en Magalies bergketen, opende haar deuren voor het publiek op 1 juni 2006. Het 24-slaapkamer tellende hotel is het toppunt van ware luxe en is gunstig gelegen op slechts vijf minuten lopen van een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Zuid-Afrika, de Tumulus bezoeker attractie. Kamers met kingsize bed en 13 tweepersoonskamers, die alle voorzien zijn van het nodige comfort.
Opmerking: Het hotel hanteert BAR-tarieven (Best Available Rates). Informeer naar de overnachtingsprijzen. 1% tourism levy dient betaald te worden bij het uitchecken

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadGolfBerg(en) Natuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Krugersdorp (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in