GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Waterfront Village

5 100kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Waterfront Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Village and Life
12.09 m | Lat:S 33° 54' 37" Long: E 18° 25' 17" check-in: 15:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Waterfront Village is gelegen aan de rand van het water en de pittoreske jachthaven in het wereldberoemde V&A Waterfront in Kaapstad. Village Waterfront Village biedt u de weelde van een hotel in de vorm van luxe appartementen in een van de meest begeerde locaties van de Kaap. Dit appartement hotel beschikt over verschillende types van accommodatie, studio's, een, twee en drie slaapkamer tellende appartementen met alles erop en eraan. Modern interieur, volledig ingerichte keuken (zelfs met eigen vaatwasser, wasmachine en droogkast). Flatscreen televisie met satelliet decoder, dvd-speler, MP-docking station enz... Verder heeft elk appartement draadloos internet, airconditioning en een elektronisch kluisje. Er is tevens een beveiligde ondergrondse parkeergarage met lift. Werkelijk aan alles is gedacht, zo worden de appartementen dagelijks individueel schoongemaakt, kunnen boodschappen voor u geregeld worden en is een shuttle dienst beschikbaar om naar de zusterhotels te rijden of om excursies te maken. Er kunnen ook fietsen worden gehuurd. Wie zelf geen ontbijt middag- of avondmaal wil klaarmaken kan terecht in The One and Only hotel of in het Waterfront zelf. Zonder enige twijfel kan gesteld worden dat Waterfront Village een ideale verblijfplaats is op een van de toplocaties in de Kaap! Go Zuid-Afrika kan dit arrangement ten zeerste aanbevelen, zowel voor koppels als voor ouders met kinderen!
Kinderen:
Kinderen van alle leeftijden welkom in een eigen bed of kamer (geen extra bedden worden voorzien)
Kinderen -2 jaar verblijven bij de ouders op de kamer, mits betalen van vergoeding voor babybedje (tussen de R315/pn en R500/pn, afhankelijk van het seizoen 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyGarageParkeerplaatsKeukenDVDVideo

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TVRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat TownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in