GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Makanyane Safari Lodge

8kamers/units
Zuid-Afrika | Madikwe | Derdepoort Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Garth Kew
1140.07 m | Lat:S 24° 43' 7" Long: E 26° 25' 3" check-in: 12:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Makanyane (wat in Tshwana wilde hond betekent) Safari Lodge is ontworpen door een team van bekroonde architecten die erin geslaagd zijn de lodge te laten samenvloeien een met de natuur. De lodge bestaat uit een prachtig gebouw en acht schitterende suites, die verborgen liggen in de weelderige bos en biedt een spectaculair uitzicht op de rustige Marico Rivier. Alle kamers hebben een zeer ruime badkamer met bad, binnen- en buiten douche. Gelegen op 1.800 hectare particuliere grond binnen het 75.000 hectare Madikwe Reservaat. Madikwe staat gekend als een van Zuid-Afrika's beste locaties om wild te observeren, zo vind je er leeuw, luipaard, de zwarte neushoorn en witte neushoorn en de grote kuddes olifanten en buffels. De zeldzame Afrikaanse wilde hond, cheeta, bruine en gevlekte hyena, giraffe, zebra en vele soorten antilopen komen hier ook voor. Wil je een absolute 'Bush' ervaring dan bestaat de mogelijkheid om in open lucht onder een schitterende sterrenhemel te overnachten in een speciaal ontworpen 'bush locatie', vooral koppels op huwelijksreis zullen dit een onvergetelijke ervaring vinden!
Opmerking: Inbegrepen in de overnachting zijn alle maaltijden, lokale dranken, 2 gamedrives en een bush walk
Kinderen +12 jaar welkom. Maximum twee kinderen kunnen de kamer met twee volwassenen delen, dit tot 12 jaar, aan 50% van het volwassen tarief
Een eigen privaat voertuig kan, mits beschikbaarheid en een toeslag van 1200 rand, per gamedrive. Deze mogelijkheid moet best zo lang mogelijk vooraf besproken worden

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningOpen haardWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in