GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hotel Glencairn

8kamers/units
Zuid-Afrika | Schiereiland | Simonsstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Dayle
15 m | Lat:S 34° 9' 36" Long: E 18° 25' 46" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Het Hotel Glencairn werd in 1904 gebouwd door John Parker, de annexe werd toegevoegd in 1918 en verdere toevoegingen werden gedaan in de jaren 1950. Het Hotel Glencairn werd initieel gebouwd als een strandhotel, maar werd begin 1900 eerst in gebruik genomen als privaatwoning voor de heer George Scott, zijn vrouw en zoon.

Deze onlangs gerenoveerde Grand Old Dame beschikt over 7 kamers met een eigen badkamer (met bad en/of douche in het bad), een restaurant en een pub. Het is een uniek Zuid-Afrikaans etablissement dat de cultuur viert met een retro, eigenzinnige twist. Het restaurant biedt een verscheidenheid aan gourmet burgers en een menu met lunchgerechten in de pub. De kamers hebben allemaal zeezicht, geheel of gedeeltelijk, behalve de familiekamer.

Hotel Glencairn ligt op het schiereiland, centraal ten opzichte van Fish Hoek, Simonstown, Kommetjie en Noordhoek. Op loopafstand van het hotel ligt het prachtige strand van Glencairn en winkels. Verschillende wandel- en fietspaden in het Table Mountain Nationaal Park liggen in de buurt. De Glencairn Vlei is een beschermd gebied waar je een wandeling van een half uur kan maken.

Simonstown ligt op 5 minuten rijden en biedt activiteiten zoals duiken met haaienkooien, Boulders Beach Penguin Colony, SA Navy Museum om er maar een paar te noemen. Het Kaap de Goede Hoop natuurreservaat ligt net iets verder langs de schilderachtige kustroute.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in