GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

High Hopes of Greyton

5kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Greyton Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Manager
233 m | Lat:S 34° 2' 42" Long: E 19° 36' 56" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
High Hopes ligt in een prachtige bosrijke omgeving in het prachtige bergdorp Greyton. Het is een wellness-retraite en -therapiecentrum en gastenhuis, bekend om de kwaliteit van de service, de luxe accommodatie en de zorgzame benadering van het professionele personeel. High Hopes biedt accommodatie in de vorm van vijf luxe tuinkamers, alle met een eigen tuiningang. Het ontbijt wordt persoonlijk bereid en geserveerd door eigenaar Sharon Peddie, en de gasten zijn er opgetogen over. Sharon biedt u verse ingrediënten, een viergangendiner en een vegetarisch ontbijt aan. Elke dag zijn dit prachtig vormgegeven maaltijden met dagelijks wisselende menu's.

High Hopes heeft iets nieuws voor de klant die op zoek is naar natuurlijk, niet-toxisch en effectief gewichtsverlies. Er is aan het therapieprogramma een zeer effectief pakket voor gewichtsverlies toegevoegd dat geweldige resultaten oplevert wanneer het programma volgens de instructies wordt gevolgd. Klanten kunnen zich terugtrekken om het programma te volgen, of een individuele consultatie boeken en deze vervolgens thuis volgen, met of zonder follow-up monitoring en begeleiding, zoals u dat wenst.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Greyton (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in