GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Thakadu River Camp

12kamers/units
Zuid-Afrika | Madikwe | Molatedi Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Aha
924.44 m | Lat:S 24° 41' 2" Long: E 26° 25' 21" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Thakadu River Camp is een partnerschap tussen de parken van het Noord-Westen, de Molatedi-gemeenschap en de uitbater, de Nature Workshop. De gemeenschap heeft een huurovereenkomst van 45 jaar voor het uitbaten van een commerciële lodge met rechten in het Madikwe Game Reserve. Het concept is vrijwel uniek in Zuid-Afrika. Thakadu River Camp ligt langs de oevers van de Marico-rivier en bestaat uit twaalf tenten, elk met een eigen platform met zicht op de natuur. Het Madikwe Natuurreservaat is volledig malariavrij. Tal van activiteiten worden aangeboden bij deze lodge, waarvan de dagelijkse gamedrives de in open jeep met een ervaren ranger de hoogtepunten zijn. Madikwe is de thuisbasis van heel wat flora en fauna, met inbegrip van zowel de breed- als de puntlipneushoorn, buffel, olifant, leeuw, luipaard, cheeta en wilde hond. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom en een kinderoppas is beschikbaar tegen een vast tarief.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- In de prijs van de overnachting is inbegrepen: twee gamedrives per dag, alle maaltijden, welkomstdrankje en koffie/thee
- Toegang tot het Madikwe-gebied: Gate Fee 180 rand/pp (80 rand/kind) per verblijf en Conservation Levy van 450 rand/pp (225 rand/kind) per overnachting.

Kinderen:
Kinderen onder de 6 jaar mogen niet mee op de gamedrive. Kinderopvang beschikbaar tegen 375 rand/uur. Er zijn privé-voertuigen beschikbaar zodat kinderen jonger dan zes wel mee op gamedrive kunnen aan een tarief van 7275 rand per voertuig per dag.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyBraaiBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in